Što je to selfness kongres?

Bez obzira na to želite li organizirati kongres za 500 ljudi ili manju poslovnu edukaciju, Terme Tuhelj predstavljaju idealnu lokaciju za poslovne susrete sa stilom. Naš kongresni program sastavljen je tako da vaše poslovne sastanke dovodimo do savršenstva! 
 
Blizina zagrebačke zračne luke, smirujući prirodni krajolik koji okružuje hotel atraktivne arhitekture, suvremena opremljenost do 10 različitih dvorana kongresnog centra Hotela Well i Dvorca Mihanović, tehnička podrška i pomoć oko organizacije te vrhunska ugostiteljska ponuda - sve su to aduti koji svakom kongresnom ili poslovnom gostu pomažu da budu korak bliže željenim poslovnim ciljevima, ali u prirodnom okruženju.
 
Dopustite inspirirajućem i umirujućem krajoliku Hrvatskog zagorja da pozitivno djeluje na izvedbu vašeg poslovnog skupa, a ako je to potrebno, nama prepustite brigu o detaljima tehničke, logističke, organizacijske i gastro podrške.
 
Slažete li se da rad treba stvarati prilike za kreiranje zdravih navika i dobrih osjećaja, budite otvoreni prema našoj jedinstvenoj ponudi u organizaciji poslovnih događaja. Ponudite nešto posve novo, drugačije i inovativno, novi koncept kongresa: selfness kongres. Riječ je o besplatnom programu koji se prilagođava satnici kongresa, a koji uz pomoć posebno osmišljenih kratkih rituala, wellness doživljaja i vitalne hrane naglasak stavlja na zdravlje, vitalnost, wellness i pozitivne navike u privatnom i  poslovnom životu.
 
Program se sastoji od:
• rituala kuće (3-minutne vježbe za buđenje vitalne energije za produktivan početak radnog dana)
• selfness zalogajčića (ukusna vitalna hrana koja u pauzama za kavu zamjenjuje peciva od lisnatog tjesta, krafne i uobičajene zalogaje koji su kalorijski teški, a nutritivno i energetski slabi)
• vita ručka (jedinstvena ponuda vitalne hrane s najboljim omjerom kalorijskih i nutritivnih vrijednosti koja hrani tijelo, umiruje duh i priprema za daljnji rad)
• doživljaja wellnessa (aromatiči ručnici i aloa vera pilinzi ruku)
• tjelesnog intermezza (jednostavne i kratke tjelesne vježbe tijekom pauze radi razgibavanja tijela i povećanja koncentracije) 
• goodbye touch (pravi doživljaj selfness kongresa u obliku malog poklona)
Selfness kongres je ono po čemu će se vaš kongres razlikovati od drugih, stvarajući kod sudionika kongresa WOW efekt o kojem će pričati. Ponudite nešto posve novo, drugačije i inovativno!

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

TEMATSKI KORPORATIVNI EVENT: INTEGRIRAJTE SELFNESS U AGENDU

U Termama Tuhelj stavljamo naglasak na brigu o sebi i svom tijelu kako tijekom odmora naših gostiju, tako i tijekom poslovnih događaja.

Rastući trend team building aktivnosti

U posljednje vrijeme susreli smo se s rastućim trendom team building aktivnosti. Tvrtke se sve više okreću neformalnim druženjima kako bi povezali timove, olakšali komunikaciju između zaposlenika i povećali produktivnost.