Rezervirajte online

Aktivno i na odmoru

Sport i rekreacija

Aktivan i opušten odmor savršena su kombinacija za održavanje vitalnosti i opuštanje od nagomilanog stresa. Odaberite svoj ispušni ventil u brojnim sportskim sadržajima Terma Tuhelj - istražite okolicu biciklom, prošećite prirodom, održite kondiciju redovitim vježbanjem u fitness centru ili plivanjem u termalnoj vodi. Pronađite svoju savršenu formulu za aktivan odmor u prirodi.

Sport i rekreacija

Aktivan i opušten odmor savršena su kombinacija za održavanje vitalnosti i opuštanje od nagomilanog stresa. Odaberite svoj ispušni ventil u brojnim sportskim sadržajima Terma Tuhelj - istražite okolicu biciklom, prošećite prirodom, održite kondiciju redovitim vježbanjem u fitness centru ili plivanjem u termalnoj vodi. Pronađite svoju savršenu formulu za aktivan odmor u prirodi.

Tenis tereni

Informacije i cijene

1 h. Pon. - Pet. 50 kn
1,5 h. Pon. - Pet. 70 kn

1 h. Sub., Ned., Praznik 55 kn
1,5 h. Sub., Ned., Praznik 80 kn

Korištenje se plaća na ulazu bazena.

Radno vrijeme

8.00 - 19.00

 

Aktivno i na odmoru

Kretanje je važan segment održavanja kondicije, a redovitim šetnjama, vožnjom bicikla ili određenim sportskim aktivnostima, pozitivno utječete na svoj organizam. U okolici Terma Tuhelj nalazi se nekoliko uređenih pješačkih i biciklističkih staza koje će vam pomoći da istražite okolicu biciklom ili da laganom šetnjom uživate u čistom zraku i brežuljkastom krajoliku.

 

Ako ste više ljubitelj grupnih i individualnih sportova, okušajte se u sportovima na otvorenom. Tenisači će uživati u partiji tenisa na uređenim teniskim igralištima. Ljubitelji nogometa i košarke zaigrat će popularne sportove na polivalentnim betonskim igralištima, a ako vas slučajno iznenadi kiša, partiju možete završiti u natkrivenoj polivalentnoj dvorani. U dvorani možete, osim nogometa, odbojke, rukometa i košarke, trenirati i određene borilačke sportove, kao i vježbati aerobic i istezati se. Aktivnosti na otvorenom svakako možete začiniti i partijom odbojke na pijesku, mini golfa i boćanja.

 

Rekreaciji na odmoru treba dodati i plivanje u termalnoj vodi te vježbanje u fitness centru. Bilo da odaberete jutarnje ili večernje plivanje u plivačkom bazenu, kružni trening na fitness spravama, plutanje na vodi, uživanje na vodenim masažama ili se odlučite pridružiti grupnom vježbanju u vodi. Uloga vode svakako ima važan segment kod održavanja kondicije i vitalnosti te pruža otpor prilikom izvođenja pokreta koji intenzitetom i trajanjem mogu dati odličan rezultat za željenu liniju tijela.

Ističemo

Fitness centar

Moderan fitness centar opremljen suvremenim spravama za vježbanje nalazi se pokraj Vodenog planeta te omogućava gostima održavanje kondicije čak i dok su na odmoru. Korištenje fitness centra besplatno je za goste hotela.

Vanjska igrališta u prirodi

Velik izbor sportskih terena na otvorenom idealan je za mnoge sportaše i goste željne rekreacije. Sportski tereni sadrže travnato nogometno igralište, polivalentno betonsko igralište za nogomet i košarku, 4 teniska terena, stazu za mini golf i boćanje te teren za odbojku na pijesku.

Rekreacija i u hladnijim mjesecima

Varijabilna dvorana smještena pokraj fitness centra i unutarnji plivački bazen omogućavaju gostima rekreaciju tijekom cijele godine. Dvorana je odlična za sportske pripreme i ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata, a u kombinaciji s fitness centrom pomaže sportašima i rekreativcima u održavanju forme.

Pješice i biciklom po Zagorju

Ljubitelji bicikliranja u Zagorju će pronaći čak 48 uređenih bicilističkih staza od čega se tri nalaze u okolici Terma Tuhelj. Bicikl možete iznajmiti na recepciji hotela Well****. Oni koji više vole istraživati s noge na nogu, prošetat će pješačkim stazama, a u okolici se nalaze čak četiri označene pješačke staze.

Hodanje po vodi

Zorbing ili hodanje po vodi u velikim vodenim loptama odlična je atrakcija za održavanje dobre kondicije. Osim što je zabavno, pokretanje lopte po površini vode zahtijeva dobru ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Top ponuda

Ljetni praznici

Hotel Well****

 • min. 2x puni pansion
 • neograničeno piće uz obroke
 • GRATIS boravak za djecu (1 dijete do 11,99 godina i 1 dijete do 4,99 godina. U sobi zajedno s dvije odrasle osobe.)
 • Za obitelji
21.6.2024. - 8.9.2024.
od
96,00 EUR
po osobi / noć (za Classic sobu)
Detaljnije

Ljeto u glampingu

Glamping village Terme Tuhelj

 • noćenje u luksuznim mobilnim kućicama Glamping Village Terme Tuhelj 5*
 • korištenje bazena u Glampingu
 • kupanje na bazenima Vodenog planeta
 • korištenje ručnika (promjena svaka 2 dana), posteljine i završno čišćenje mobilne kućice
 • Za parove
21.6.2024. - 8.9.2024.
već od
175,00 EUR
na noć / za max. 2 osobe
Prezentacija paketa

Spa Opuštanje 2024

Hotel Well****

 • polupansion
 • neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta
 • ulaz u Svijet sauna
5.5.2024. - 29.12.2024.
već od
76,00 EUR
po osobi / noć za Classic sobu
Detaljnije

Pogledajte više

ŽELITE BITI PRVI OBAVIJEŠTENI O NOVOSTIMA TERMI Tuhelj?

Odaberite relaksaciju za koju želite najpovoljnije ponude/sadržaje za to vrijeme?

Potrebno nam je još par podataka da bi Vam mogli poslati odabrane ponude i sadržaje.