Rezervirajte online

Maštovit obiteljski odmor

Doživljaji za obitelj

Obiteljski odmor uz puno smijeha i zabave stvara nezaboravne doživljaje. Uz mnogo maštovitosti i kreativnosti, Terme Tuhelj osmislile su ponudu idealnu za cjeloviti obiteljski odmor.  Povezane obiteljske sobe za veću udobnost i vodene atrakcije kojih se djeca neće moći zasititi. Radionice, zabavna animacija, dječja igraonica i polivalentna igrališta zainteresirat će najmlađe goste, a obiteljski wellness bit će poseban trenutak vašeg odmora.

Maštovit obiteljski odmor

Maštovit obiteljski odmor uz zabavu i opuštanje za baš svakog člana obitelji, idealna je prilika za stvaranje nezaboravnih doživljaja, povezivanje s djecom i istraživanje i učenje nečeg novog.

Ako pitate mališane što im je najdraže u Termama Tuhelj svi će uglas povikati - bazeni. I zaista je tako.  Vodeni planet prava je oaza dječjih vodenih atrakcija gdje će svako dijete pronaći ono što mu najviše odgovara, a roditelji će ukrasti pokoji trenutak za uživanje u termalnoj vodi. Vodene atrakcije prilagođene su djeci svih uzrasta:

  • od mališana koji se brčkaju u plitkom bazenu s topovima i prskalicama u obliku životinjama;
  • preko malo starije djece koji jednostavno obožavaju Tuhi Land i unutarnji vodeni grad s toboganima i špricalicama;
  • pa sve do veće djece koji će se okušati u spustu niz adrenalinske tobogane.

Svi znamo koliko je odmor važan dio obiteljskog putovanja jer od neprestanog skakanja po bazenima, djecu vrlo brzu svlada umor. Zato je važna veličinaobiteljskih soba koja će vam dati dodatnu udobnost i omogućiti vam kvalitetan odmor, kako za roditelje, tako i za djecu.

Animacijski tim Termi Tuhelj pobrinut će se da, osim doživljaja na bazenima, ponesete kući i suvenire koje ćete izraditi na kreativnim radionicama. Na zdravim radionicama naučit ćete i neke nove navike koje možete prakticirati i kod kuće.

Kada niste na bazenu, na raspolaganju vam je dječja igraonica unutar hotela kao i dva vanjska igrališta s dječjim spravama.

Za stvaranje novih iskustava, svakako preporučujemo odlazak na obiteljsko sauniranje koje je pripremljeno posebno za obitelji, a pripremili smo i posebne wellness tretmane za najmlađe goste u SPAeVITA centru.

Ostavite vremena i za istraživanje okolice Hrvatskog zagorja koje svojom ponudom brojnih muzeja, dvoraca i kurija pruža pravu obiteljsku pustolovinu. 

Top ponuda

Ističemo

Nezaboravne vodene atrakcije

Kupanje i zabava na bazenima glavni su doživljaji obiteljskog putovanja, a toga vam u Termama Tuhelj neće nedostajati. Vodeni planet sadrži osam bazena s vodenim atrakcijama, dva vodena grada za djecu, pet adrenalinskih tobogana te vodene atrakcije za najmlađu djecu.

Kreativne radionice i zabavna animacija

Animacija kreirana prema zamislima mališana sastavljena je od brojnih kreativnih radionica Art&Spa škole, maštovitih vodenih igara, radionica zdravih navika kao i posebne večernje animacije zbog kojih će vaša djeca prespavati cijelu noć.

Obiteljske sobe

Povezane obiteljske sobe omogućit će vam veću udobnost tijekom boravka. Dvije sobe povezane vratima, svaka s vlastitom kupaonicom i balkonom osmišljene su da zadovolje potrebe svake obitelji. Ako vam zatreba, u sobi ćemo vam pripremiti i dječji krevetić, kadicu za kupanje, podlogu za previjanje te grijač bočica.

Dječja igraonica i igrališta

U Termama Tuhelj garantiramo i zabavu izvan bazena. U hotelu Well**** nalazi se dječja igraonica na dvije etaže s mogućnošću čuvanja djece, a u vanjskom dijelu hotela nalaze se dva vanjska dječja igrališta s trampolinima, toboganima, penjalicama i ljuljačkama.

Wellness za cijelu obitelj

Neprocjenjivo iskustvo za vašu djecu bit će svakako dječje masaže i obiteljski odlazak u Svijet sauna. U SPAeVITA centru pronaći ćete posebne tretmane za mališane, a sauna majstori Svijeta sauna osmislili su posebno vrijeme za obitelj uz sauna programe za najmlađe. 

Pogledajte više

ŽELITE BITI PRVI OBAVIJEŠTENI O NOVOSTIMA TERMI Tuhelj?

Odaberite relaksaciju za koju želite najpovoljnije ponude/sadržaje za to vrijeme?

Potrebno nam je još par podataka da bi Vam mogli poslati odabrane ponude i sadržaje.