Rezervirajte online

Kamp Vita*****

U Kampu Vita nalazi se 74 parcela za kampere, kamp prikolice i šatore raspoređenih u 3 zone. Zona A sadrži 20 parcela s priključcima za struju, vodu i odvod te su gostima na raspolaganju tijekom cijele godine. Parcele u zoni B sadrže priključke za struju i vodu. Ukoliko u kamp stignete u kasne noćne sate, kamp sadrži i 2 noćne parcele koje će vam omogućiti da se smjestite do jutra bez da remetite mir ostalih gostiju.

Rezerviraj paket

Opće informacije

Informacije i Rezervacije

+385 49 203 750

booking@terme-tuhelj.hr

Dolasci/Odlasci:

Prijava od 14:00 do 22:00 (Safari šatori od 16:00 do 22:00)

Odjava do 11:00

Naše osoblje govori:

Slovenski, hrvatski, talijanski, engleski i njemački

Call Centar:

pon-pet: 08.00 – 19.00

sub-ned: 08.00 – 14.00

Djeca:

Kućni ljubimci:

Kućni ljubimci su dozvoljeni. Nadoplata: 5,00 EUR.

Odmor pod okriljem prirode

U Kampu Vita nalazi se 74 parcela za kampere, kamp prikolice i šatore raspoređenih u 3 zone. Zona A sadrži 20 parcela s priključcima za struju, vodu i odvod te su gostima na raspolaganju tijekom cijele godine. Parcele u zoni B sadrže priključke za struju i vodu. Ukoliko u kamp stignete u kasne noćne sate, kamp sadrži i 2 noćne parcele koje će vam omogućiti da se smjestite do jutra bez da remetite mir ostalih gostiju. Svim gostima na raspolaganju je i recepcija koja je otvorena 24 sata unutar koje se nalazi i Internet kutak, a ako pak poželite podijeliti svoju lokaciju s prijateljima, kamp nudi i besplatan wifi. Za čišćenje kampera, pražnjenje kamper kaseta i kupanje kućnih ljubimca, uputit ćete se u kamp servis koji se nalazi u sklopu kampa.

Centralni objekt Horizont važan je dio ovog kampa. Sanitarne prostorije sadrže wc, tuševe sa sušilima za kosu te prostorije za vodu. Ako poželite veću udobnost prilikom tuširanja, na raspolaganju su vam i 2 obiteljske kupaonice kao i dječja kupaonica koja će mališanima olakšati spremanje na spavanje. U sklopu Horizonta nalazi se i kupaonica prilagođena invalidima, 2 svlačionice kao i praonica za ručno i strojno pranje posuđa i odjeće. Pokraj kampa nalazi se Vodeni planet s kompleksom unutarnjih i vanjskih bazena.

Ukoliko volite aktivan odmor, osim plivanja u bazenima, na raspolaganju su vam i teniska igrališta, mini golf te igrališta za ošarku i odbojku na pijesku. Za mališane, u kampu se nalazi i veliko dječje igralište s trampolinom, ljuljačkama, toboganima i penjalicama.

Sastavni dio odmora je i uživanje u raznim delicijama kojih ni na ovom odmoru neće nedostajati. Taverna Horizont nudi širok izbor raznolikih jela i pića u kojima ćete uživati na prekrasnoj terasi koja pruža pogled na slikovitu okolicu. Za degustaciju lokalnih specijaliteta i vina, uputit ćete se u a la carte restoran Dvorac Mihanović koji se nalazi u neposrednoj blizini kampa. Ako ipak ne možete odoljeti zamamnim mirisima roštilja, kamp Vita sadrži i zonu za roštiljanje.

Izjave gostiju

Prekrasno ... idemo uvijek u siječnju već 7 godina ... tip top i wellnes i masaže ... O hrani ne treba ni pričati .. čista 10.. sobe uredne , ciste .... tople preporuke 💫

Pohvala hotelu Well za smještaj, ponajviše za ljubaznost osoblja, svaki pristupa gostu sa smješkom na licu i uvijek kada prolaze kroz hodnike svaki pozdravi.

Helena

Preporučujemo