5 razloga zašto Terme Tuhelj zimi

Zima je savršeno vrijeme za opuštanje, pomlađivanje i povratak izgubljene energije. Vrijeme kada je lakše usporiti, smiriti se i dati si vremena da ponovno dođemo u dodir s našim iskonskim bićem. Nakon sunčanih,  avanturističkih ljetnih godišnjih odmora, zima ne donosi samo hladnije vrijeme, već i kraće dane, manjak svjetlosti, više boravka u zatvorenim prostorima i potencijal za razvoj sezonske depresije. Nema boljeg načina da pobjegnete svakodnevnim rutinama i zimskom bluesu od stavljanja fokusa na sebe u wellness oazi Termi Tuhelj. Zagrlite zimu uz ovih pet stvari koje će vas ugrijati i pomladiti.

Grijani podzemni hodnici

Dobra vijest za goste koji bi zimske mjesece najradije proveli ispod tople i mekane dekice:  svi objekti i sadržaji hotela Well povezani su grijanim podzemnim hodnicima. To doslovno znači da se (pa čak i kada su vani niske zimske temperature) možete u kućnom ogrtaču prošetati od svoje sobe do unutarnjih bazena Vodenog planeta, Svijeta sauna ili SPAeVITA centra, na turneji wellness užitaka koji vas tamo čekaju.

Najveći centar sauna u Hrvatskoj

U Svijetu sauna budite sigurni da na raspolaganju imate najveći broj sauna i popratnih saunskih sadržaja. Ugrijati se možete u osam različitih sauna! Finske bio, ekstremna i programska sauna, finska sauna na otvorenom, dupla parna sauna, blatna i solna sauna i laconium, dva whirpoola, hladni bazen, kneipp staza, ledena jama, dvorana s vodenim krevetima, nudistička terasa, wellness bar i različite dvorane za odmor prostiru se na oko 1000m2.

*Zbog važećih epidemioloških mjera i preporuka, trenutno su u funkciji samo finske saune.

Programi u saunama

Uz stručno vodstvo sauna majstora u Svijetu sauna svakih se sat vremena odvija simfonija različitih sauna programa. Prepustite se doživljaju aroma programa, programa vrtloženja zraka, programa za njegu tijela, programa meditacije i izađite iz sauna apsolutno opušteni i sretni.

*Sukladno epidemiološkim mjerama, neki programi se trenutno ne održavaju.

Wellness tretmani

Kada ste posljednji put vašu kožu odveli na odmor? Wellness vikend bez sumnje je najbolja investicija u vaš ljepši i mlađi izgled koji si možete pokloniti. U 11 kabina ljepote SPAeVITA centra odvijaju se brojni tretmani za njegu tijela i lica, bazirani na prirodnim bogatstvima koje dolaze iz termalne vode i ljekovitog blata.  Tretmani koji se nude raznoliki su – tradicionalni, egzotični ili pak rituali kuće s jedinstvenim potpisom, a na raspolaganju su vam i razni tretmani za uljepšavanje koje mogu biti točka na i vašeg wellness dana.

Hamam i privatni spa

U SPAeVITA centru nalaze se i dvije posebne kabine u kojima možete isprobati prekrasne i posebne tretmane. Hamam je turski ritual za opuštanje tijela i duha koji jednostavno morate probati. Ako ste pak svoj zimski wellness odmor zamislili u paru, tu je wellness suite – vaš mali privatni spa!

Zaboravite na praksu rezerviranja godišnjeg odmora isključivo u ljetnim mjesecima. Zima je postala bitno doba kada za sebe trebate učiniti nešto lijepo, regenerirajuće i psihofizički zdravo. Zimski je wellness uvijek dobra ideja! 

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Što je to welcome and goodbye touch?

Početni i završni rituali u SPAeVITA centra kreirani su pod budnim okom wellness terapeuta Peđe Filipovića. Rituali daju posebnu umjetničku notu masažama, ali dodatno opuštaju gosta te mu pružaju posebnu vrstu ugode i stvaraju jače povjerenje. Rituali su dio Art&Spa koncepta.

Što je Art&Spa festival?

Art&Spa festival urbani je festival wellnessa i umjetnosti koji potiče goste na razvijanje kreaitvnosti i maštovitosti na zabavan način. Kroz različite programe, radionice, koncerte i degustacije gosti upoznaju različite grane umjetnosti koje ih na suptilan način opuštaju i relaksiraju. Art&Spa festival sastoji se od Art&Spa škole za djecu, Art&Fun aktivnosti u Vodenom planetu i Art&Wine događanja uz koncerte i degustacije vina.