Rezervirajte online

Romantična wellness avantura

Doživljaji za parove

Romantičan bijeg isprepleten wellness tretmanima u dvoje upotpunjenima nesvakidašnjim ritualima u sauni i intimnim gastronomskim doživljajima, rasplamsat će vaše emocije i probuditi pravog romantičara u vama. Posebni wellness rituali za parove povest će vas u nezaboravnu romantičnu avanturu.

Romantična Wellness avantura

Otkrijte romantičnu dušu u sebi i kreirajte romantičnu avanturu prepunu wellness doživljaja.

Bijeg u prirodu uz boravak u modernim sobama hotela Well**** dodatno će upotpuniti vaš romantični odmor, a intimni wellness doživljaji oduševit će vašu voljenu osobu.

Mali znakovi ljubavi i privrženosti produbit će intimnost, potaknuti interakciju i rasplamsati emocije. Prepustite se:

 • orijentalnim ritualima Dalekog istoka u jedinstvenoj hamam prostoriji;
 • masažama u paru;
 • intimnim kupkama;
 • posebnim doživljajima u privatnoj wellness oazi s whirlpoolom i zonom za opuštanje. 

Romantične wellness rituale dodatno upotpunjujemo pjenušcem i slatkim iznenađenjem.

Uživanje u malim stvarima prožeto je i romantičnim istraživanjem intimnog ambijenta Svijeta sauna u kojem finske i parne saune uz posebne sauna programe igraju teatralnu dionicu koja će razigrati vaša osjetila. Saznajte kako čokolada može biti afrodizijak za vašu kožu te kako rastopljena zrnca soli čine vašu kožu božanstveno mekom. Između wellness istraživanja pronađite predah u brojnim sobama za opuštanje ili se prepustite mekoći vodenih kreveta i visećih ljuljački. Prepustite se i čaroliji noćnog kupanja i istraživanju intimnih termalnih oaza Vodenog planeta.

Budući da svi znamo da ljubav ide kroz želudac, začinite je intimnom večerom u restoranu Dvorac Mihanović gdje će vrhunski specijaliteti pomilovati vaše nepce. Čaroban ambijent uz lagane taktove glazbe i miris vina učinit će vaš romantičan bijeg baš onakvim kakvim ste ga zamišljali.

Top ponuda

Spa Opuštanje 2024

Hotel Well****

 • polupansion
 • neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta
 • ulaz u Svijet sauna
5.5.2024. - 29.12.2024.
već od
76,00 EUR
po osobi / noć za Classic sobu
Detaljnije

Romantika u Termama Tuhelj

Hotel Well****

 • min. 2x polupansion
 • Relax masaža s aromatičnim uljima za dvoje
 • neograničeno opuštanje u Svijetu sauna
 • Za parove
8.1.2023. - 28.12.2024.
već od
596,00 EUR
za 2 osobe / 2 noći
Detaljnije

Ističemo

Dodir vrućeg vjetra

Wellness avantura prožeta istraživanjem intimnog ambijenta finskih i parnih sauna isprepletenih brojnim zonama za opuštanje i nesvakidašnjim sauna programima kao stvorene su da razigraju vaša osjetila i rasplamsaju vašu ljubav.

Orijentalni ritual Dalekog istoka

Turska kupelj uz parnu saunu, grijani kameni stol i prostoriju za opuštanje dočarat će rituale Dalekog istoka u kojima ćete doživjeti posebno iskustvo obavijeno mjehurićima sapunice, polijevanjem toplom i hladnom vodom te opuštanjem uz čaj i slatko iznenađenje.

Intimna wellness oaza

Privatna wellness oaza uvest će vas u intimnu priču romantičnih trenutaka koju ćete, uz šapat mjehurića whirlpoola, čašu pjenušca i slatko iznenađenje, ispričati svojoj voljenoj osobi. U zoni za opuštanje izreći ćete svoje najintimnije misli koje ćemo spretno povezati s romantičnom masažom u paru.

Romantičan gastro doživljaj

Začinite svoju ljubav. Večera uz svijeće u intimnom ambijentu à la carte restorana Dvorac Mihanović, romantični taktovi glazbe i umjetnost na tanjuru pripremljena prema zamislima chefa Mirka Ljubića savršeno će se slagati s okusima vrhunskog vina.

Wellness avantura u dvoje

Romantična wellness avantura obojena ljepotama prirode i mirisom aromatičnih ulja uvest će vas u intimnu priču tretmana udvoje koji će ojačati vaše emocije i pružiti vam nezaboravno iskustvo koje ćete doživjeti s voljenom osobom.

Pogledajte više

ŽELITE BITI PRVI OBAVIJEŠTENI O NOVOSTIMA TERMI TUHELJ?

Odaberite relaksaciju za koju želite najpovoljnije ponude/sadržaje za to vrijeme?

Potrebno nam je još par podataka da bi Vam mogli poslati odabrane ponude i sadržaje.