Rezervirajte online

Intimna bajka vašeg vjenčanja

Vjenčanja

Romantičan ugođaj restorana Dvorac Mihanović ili moderan ambijent dvorane Invigo i Vilina uvest će vas u intimnu bajku najljepšeg dana vaše ljubavi gdje ćete uz spoj tradicionalne i suvremene kuhinje upotpunjene emocijama, plesom, zabavom i ostalim iznenađenjima, doživjeti nezaboravno iskustvo.

Intimna bajka vašega vjenčana

Romantičan ugođaj restorana Dvorac Mihanović ili moderan ambijent hotela Well**** uvest će vas u intimnu bajku najljepšeg dana vaše ljubavi. Izrecite intimne zavjete u parku Dvorca Mihanović i proslavite svoj dan u krugu svoje obitelji i najbližih prijatelja. Restoran Mihanović nudi dvije dvorane za prihvat 30 do 80 osoba gdje će vas dvorski saloni, prekrasan park i terasa s pogledom na slikovite brežuljke ostaviti bez daha. Zajedno s vama kreirat ćemo svečanu večeru prema vašim željama, a ako želite iznenaditi svoje goste, pripremit ćemo i posebne dvorske i srednjovjekovne specijalitete uz pripremu hrane pred gostima.

S druge strane, moderna arhitektura dvorane Vilina i Invigo otvaraju potpuno drugačije mogućnosti organiziranja svadbenih večera. Dvorane s prirodnim izvorom svijetla primaju od 60 do 170 osoba te su spojene amfiteatrom koji je odličan za prijem gostiju. Goste ćemo iznenaditi pićem dobrodošlice u SpaAreni gdje pripremamo i različita gastronomska iznenađenja uz glazbu. Za velika i raskošna vjenčanja, u hotelu Well**** nalazi se i restoran Lati koji može primiti do 400 osoba.

Sa svojim timom stručnjaka, obogatit ćemo vaše vjenčanje originalnim idejama, odabrati za vas najukusnije delicije pomno kreirajući personalizirani svadbeni meni te vam pomoći prilikom organizacije najsitnijih detalja poput dekoracije, poklona za goste, glazbe, fotografa, svjetlosnih efekata i ostalih iznenađenja.

Planiranje vjenčanja nije samo određivanje datuma i mjesta održavanja, to je mala avantura za koju je potrebno puno truda, mašte i ljubavi. Zajedno s vama upustit ćemo se u tu avanturu te vam dodatno osigurati posebne popuste za djecu, popuste na smještaj za goste vjenčanja kao i pjenušac dobrodošlice i gratis noćenje s doručkom za mladence. 

Ističemo

Intimno vjenčanje u Dvorcu Mihanović

Malo intimno vjenčanje u parku dvorca uz svadbenu večeru u jednom od salona odlična je ideja za one koji svadbenu svečanost žele proslaviti u krugu uže obitelji i prijatelja. Restoran Dvorac Mihanović sadrži 2 dvorane za prihvat od 30 do 80 osoba.

Moderno vjenčanje u hotelu Well****

Moderan ambijent dvorane Invigo i Vilina uvest će vas u intimnu bajku najljepšeg dana vaše ljubavi. Dvorane spojene amfiteatrom mogu primiti od 60 do 170 osoba, a ako ipak volite raskošne zabave, na raspolaganju je i restoran Lati za vjenčanja do 400 osoba.

Vjenčanja po mjeri svakog para

Moderan pristup organizaciji pomoći će mladencima da najvažniji dan u životu prođe bez puno stresa. Personaliziranim pristupom stvaramo jedinstvena vjenčanja po mjeri svakog para, pomno planirajući svaki detalj - od dekoracija, gastro doživljaja, zabave pa sve do svjetlosnih efekata i iznenađenja za goste.

Gastronomski doživljaj

Dugogodišnje gastronomsko iskustvo u pripremanju i organiziranju svadbenih svečanosti jedan je od naših najvećih aduta. Parovima pomažemo prilikom odabira svadbene večere, pripremamo svečane prijeme u atriju hotela ili parku dvorca, organiziramo  gastro iznenađenja za goste te prilagođavamo hranu željama i potrebama gostiju.

Ne morate voziti kući, prespavajte

Nakon burne noći, nećete morati sjest u auto i voziti kući. Hotel Well**** sadrži 264 sobe gdje možete odspavati nakon odlične cjelonoćne zabave. Gosti vjenčanja imaju 10% popusta na smještajnu ponudu, a mladenci gratis noćenje s doručkom.

Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da vaša prva bračna noć bude stvarno samo vaša.

Kontaktne informacije

Pogledajte više