Što je Art&Spa festival?

Nalazimo se u vremenu u kojem gosti u svakom trenutku mogu dobiti gotovo sve informacije koje ih zanimaju. Zato su postali sve zahtjevniji, a na svom odmoru traže cjelokupni doživljaj koji će opravdati njihova očekivanja. 

Prije nekoliko godina Terme Tuhelj osmislile su potpuno novu dimenziju odmora, isprepletenu umjetničkim notama opuštanja i relaksaciju pod imenom Art&Spa. Ideja Art&Spa odmora sadrži različite oblike poimanja umjetnosti, učenje o novim navikama i otpuštanje kreativnosti i maštovitosti koja se krije u svakome od nas.  Umjetnost je u Termama Tuhelj zaista na dohvat ruke, a proteže se kroz sve segmente, od prirode, interijera i eksterijera, preko wellness doživljaja, gastronomije pa sve do različitih događanja.  

Najvažnije događanje Art&Spa priče je ljetni Art&Spa festival koji traje od lipnja do kolovoza. Kroz gotovo 2,5 mjeseca gosti upoznaju različite oblike opuštanja i zabave kroz kreativnu igru umjetnosti. Urbani festival wellnessa i umjetnosti približit će vam umjetnost na jedan sasvim drugačiji način. Kroz spoj umjetnosti, wellnessa i gastronomije gosti će imati prilike sudjelovati u raznim događanjima čiji je cilj prepoznatljivost umjetničkog i kulturnog izričaja Zagorja.

Art&Spa festival sastoji se od:

  • Art&Spa škole za djecu
  • Art&Fun zabavnih događanja na Vodenom planetu
  • Art&Wine koncerata uz degustacije vina

Razvijanje kreativnosti i upoznavanje različitih grana umjetnosti, glavni je moto Art&Spa škole za djecu. U jutarnjem terminu dok djeca još nisu previše umorna od trčkaranja po bazenima, poznati umjetnici pripremaju različite radionice u kojima pred djecu stavljaju zadatke koji bude njihovu maštovitost. U Art&Spa školi djeca će naučiti različite tehnike modeliranja i slikanja velikih svjetskih slikara i kipara, upoznati legende i priče Hrvatskog zagorja, izrađivati predmete od raznih materijala, ali i naučiti više o plesnim koreografijama, glumačkim tehnikama, recitacijama i pjevanju.  U radionicama se djeci mogu pridružiti i roditelji.

S druge strane, Art&Fun donosi zabavu isprepletenu plesom, pjesmom i različitim zabavnim aktivnostima.  Svakog vikenda, posjetitelji Vodenog planeta mogu se okušati u trosatnom izazovu u kojem pokazuju svoju maštovitost i snalaženje u raznim situacijama. 

Art&Wine donosi spoj umjetničkih interpretacija na klaviru ili gitari upotpunjenim vokalnim izvedbama umjetnika i degustacijama vina lokalnih vinara. 

Kroz više od 20 Art&Fun izazova, preko 30 art radionica za djecu i 8 Art&Wine koncerata i besplatnih degustacija, ljeto u Termama Tuhelj bit će jedno od onih o kojima će se zasigurno pričati.

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Što je to welcome and goodbye touch?

Početni i završni rituali u SPAeVITA centra kreirani su pod budnim okom wellness terapeuta Peđe Filipovića. Rituali daju posebnu umjetničku notu masažama, ali dodatno opuštaju gosta te mu pružaju posebnu vrstu ugode i stvaraju jače povjerenje. Rituali su dio Art&Spa koncepta.

Sauna programi su nešto što ne smijete propustiti

Uz posebne sauna programe u Svijetu sauna na nekoliko sati vrijeme će za vas stati, dok se u potpunosti opuštate uz maestralno vodstvo naših sauna majstora. Aroma programi, čokoladni programi, programi termalnim blatom ili grožđem... Što birate?