TEMATSKI KORPORATIVNI EVENT: INTEGRIRAJTE SELFNESS U AGENDU

U Termama Tuhelj stavljamo naglasak na brigu o sebi i svom tijelu kako tijekom odmora naših gostiju, tako i tijekom poslovnih događaja. Osmislili smo selfness (self + wellness) kako bismo praktično predstavili ono čemu težimo. Volimo znati uzeti vremena za sebe i pretvoriti stres u snagu!

Poslovni događaji često uključuju nekoliko sati rada i potrebu za maksimalnom koncentracijom. Kako biste poslovni dio svojim sudionicima olakšali, ukomponirajte elemente selfnessa u svoj radni dio.

Započnite sastanak sa 3-minutnom vježbom za relaksaciju koja ima mnoge prednosti:

  • Smanjenje stresa: Selfness ritual omogućuje sudionicima da se opuste i smanje napetost koja se može nakupiti tijekom radnog dana ili sastanka.
  • Poboljšana koncentracija: Relaksacija može pomoći sudionicima da se fokusiraju na sadržaj sastanka ili radnog zadatka, poboljšavajući njihovu koncentraciju i produktivnost.
  • Podizanje raspoloženja: Ritual može pozitivno utjecati na raspoloženje sudionika, čineći ih otvorenijima za suradnju i produktivnu komunikaciju.
  • Povećana svijest o tijelu: Vježbe poput dubokog disanja mogu potaknuti svijest o tijelu i pomoći sudionicima da se povežu s vlastitim osjećajima.
  • Bolja interakcija i timski rad: Sudjelovanje u zajedničkoj vježbi za relaksaciju može stvoriti osjećaj zajedništva i povezanosti među sudionicima, što može poboljšati interakciju i potaknuti timski rad.
  • Poboljšanje kvalitete odluka: Kada su sudionici opušteniji i manje pod stresom, vjerojatnije je da će donositi bolje odluke i biti kreativniji u rješavanju problema.

Vaš selfness događaj može uključivati dodatne aktivnosti koje će Vašim sudionicima pružiti novi doživljaj, poput

  • Vježbi sa chi gong vretenom,
  • Opuštanja uz tibetanske zdjele,
  • Meditacije,
  • Šetnje do Dvorca Mihanovića te
  • Analize tijela s Tanita vagom.

Kako su klijeti do sada koristili aktivnosti? Neki su pauzu za kavu malo produžili i odradili opuštanje uz tibetanske zdjele, dok su drugi višesatni sastanak započeli za 15-minutnim vježbama disanja. Mogućnosti su razne, a mi se maksimalno prilagođavamo Vašim željama i potrebama.

Za neobvezujuću ponudu za smještaj, kongresni centar i aktivnosti javite nam se na kongresi@terme-tuhelj.hr.


REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Rastući trend team building aktivnosti

U posljednje vrijeme susreli smo se s rastućim trendom team building aktivnosti. Tvrtke se sve više okreću neformalnim druženjima kako bi povezali timove, olakšali komunikaciju između zaposlenika i povećali produktivnost.

Želite biti prvi obaviješteni o novostima Termi Tuhelj?

Odaberite relaksaciju za koju želite najpovoljnije ponude/sadržaje za to vrijeme?

Potrebno nam je još par podataka da bi Vam mogli poslati odabrane ponude i sadržaje.