Rastući trend team building aktivnosti

Team Building aktivnosti u velikom su porastu. Razgovarali s dugogodišnjim gostima i organizatorima iz event managmenta kojima su Terme Tuhelj jedna od bitnih destinacija prilikom organizacije aktivnosti za povezivanje i jačanje timskog duha. 

buggy-resize   coffee-break-resize

''Potražnja je iz godine u godinu sve veća. Poslovni turizam jedan je od brzo rastućih oblika turizma, koji se tijekom posljednjih desetljeća pokazao vrlo korisnim i nužnim za poslovanje mnogih poduzeća, a istovremeno važnim za društvo i okolinu barem kroz naše dugogodišnje iskustvo. Tijekom team buildinga stvaraju se prisnost i povjerenje među zaposlenicima što rezultira pozitivnom radnom okolinom i stvaranjem skladnog tima.'' – rekla je naša dugogodišnja suradnica Martina iz Accredo Centra.

Također, navodi kako su kompanije tu vrijednost prepoznale i pokušavaju kroz team building evente stvoriti pozitivnu radnu atmosferu i, ono što je najbitnije danas, zadržati radnike. 

Hrana-resize   Terasa-resize

Stručnjakinja zaposlena u ljudskim resursima, Barbara u IT kompaniji koja je organizirala team building u Termama Tuhelj u 2023. navodi kako takve aktivnosti pružaju priliku za razvoj različitih vještina, poput:

  • timskog rada
  • vođenja
  • rješavanja problema i
  • kreativnog razmišljanja.

''Sve to u konačnici razvija kompetencije koje su nam bitne za obavljanje svakodnevnog posla. U našoj tvrtki naglasak je na inkluzivnom pristupu prilikom planiranja team building aktivnosti. Cijeli tim sudjeluje u odabiru lokacije i aktivnosti. Uz to, važno nam je da uz aktivne i kreativne aktivnosti osiguramo dovoljno vremena za opušteno druženje i međusobno povezivanje.'' – navodi Barbara.

Osvrnula se na to kako su se proveli u Termama Tuhelj. ''Istaknula bih velik izbor različitih aktivnosti i visoku razinu prilagodljivosti Terme Tuhelj tima. Ekipa nam je cijelo vrijeme bila na raspolaganju, spremna promijeniti plan u zadnji trenutak kako bi bolje odgovarao našim potrebama.''

Osiguraj za svoj tim ono najbolje! Nudimo Vam potpuni paket za organizaciju team buildinga – lokaciju van gradskih gužvi, blizinu Zagreba, udobne smještajne kapacitete za male i velike timove, različite aktivnosti i podršku tijekom organizacije! 

Zatražite neobvezujuću ponudu na kongresi@terme-tuhelj.hr, a više o mogućim aktivnostima pogledajte OVDJE.

teambuilding-carousel-3  teambuilding-carousel-1  teambuilding-carousel-2  teambuilding-carousel-4

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

Želite biti prvi obaviješteni o novostima Termi Tuhelj?

Odaberite relaksaciju za koju želite najpovoljnije ponude/sadržaje za to vrijeme?

Potrebno nam je još par podataka da bi Vam mogli poslati odabrane ponude i sadržaje.