Prvi wellness koraci pamte se zauvijek

Trend porasta broja spa tretmana za djecu usko je povezan s osviještenosti roditelja i društva o važnosti wellnessa. Pojam wellnessa kao sveobuhvatno zdravog koncepta života naglasak stavlja na preventivu tj. usvajanje i održavanje zdravih navika. Nema boljeg trenutka za usvajanje dobrih navika, nego u ključnim godinama razvoja djeteta! Roditelji su prva linija edukacije djece i svojim primjerom najučinkovitije će ih naučiti da aktivno sudjeluju u vlastitom wellnessu.

 

U duhu selfness koncepta, u Termama Tuhelj posebna se pažnja posvećuje obiteljima s djecom. Radost obiteljskih zajedničkih trenutaka često je podijeljena između aktivnosti koje posebno vesele djecu i aktivnosti koje ugađaju odraslima. Dan proveden u wellness aktivnostima koje pružaju obiteljima zadovoljstvo zajedničkog opuštanja, dragocjeno je na više razina. Osim što budi osjećaj sreće i smirenosti (jer niti djeca nisu lišena stresa), intenzivno jača povezanost roditelja i djeteta, a djeca stvaraju uspomene i navike koje ih prate kroz život.

 

Obiteljski spa & wellness dan započnite uzbudljivim sadržajima Vodenog planeta kao što su tobogani, prskalice, animacijski programi te vodena lopta zorb. Iako će ove aktivnosti prvenstveno razveseliti najmlađe, budite strpljivi jer je ovo idealna prilika da djetetu pomognete da se osjeća sigurnije u i oko vode, a da pritom kvalitetno provedete vrijeme zajedno.

 

Vaš wellness dan obavezno obogatite zajedničkim posjetom Svijetu sauna i SPAeVITA centru. Srijedom i subotom prijepodne saune su zatvorene za sve, osim za roditelje s djecom. Za djecu vrijede drugačija pravila sauniranja, ali to nije prepreka da već odmalena s roditeljima uživaju u toplini i relaksaciji.

 

U spa centru svakom članu obitelji nude se tretmani u kojima se može uživati bez kompromisa. Odrasli se mogu opustiti, jer njihova će djeca upoznati pravi spa raj s masažama za za sve uzraste.  Tuhi blatna i čokoladna masaža, masaže Mala zvijezda i Mali sportaš u trajaju od 20 min, nježni su i opuštajući tretmani za djevojčice i dječake od 5 do 12 godina. 

 

Djeca tretmane mogu koristiti sama ili u prisustvu roditelja, a postoje i zajednički beauty tretmani, kao npr. manikura i pedikura za majku i kćer. Svatko je zaslužio da ga se razmazi s vremena na vrijeme pa tako i najmlađi članovi obitelji.

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kako spojiti umjetnost i wellness na svom odmoru?

Art&Spa priča - umjetnost prožima kroz sve objekte, usluge i sadržaj Termi Tuhelj. Od umjetnina preko arhitekture koja se savršeno uklapa u prirodni krajolik, same prirode, kromoterapeutskih detalja, posebnih wellness tretmana, sve do najrazličitijih događanja te Art&Spa umjetničkih radionica za djecu.

Jeste li upoznali maskotu Tuhija?

Tuhi, mali zeleni svemirac glavni je stanovnik Vodenog planeta. Na svojoj maloj letjelici došao je iz dalekog svemira i odlučio ostati. Danas uveseljava djecu svih uzrasta, osmišljavajući plesne koreografije, radionice i igre koje svakodnevno zabavljaju djecu u sklopu Tuhi aqua funa na bazenima Vodenog planeta.

Kupanje u dvije države

Kada pogledate sadržaj svog paketa, uočavate li nešto neobično? Nešto što možda niste očekivali? Sigurno vam je za oko zapela jedna rečenica. Kupanje u Termama Olimia. Dobro ste pročitali. Svaki smještajni paket u hotelu Well**** ima besplatno kupanje u Termaliji Relax u Termama Olimia. Vaučer potražite na recepciji hotela.