Kupanje u dvije države

Zapitajte se kakav ste tip gosta. Onaj koji na svom predahu za vikend želi upiti što više novih navika i napuniti se energijom ili jedan od onih koji želi istražiti što više u što kraćem vremenu? Bilo kako bilo, biti gost Terma Tuhelj ima brojne prednosti. Ako zbrojimo široku ponudu wellness i spa usluga, bogatu gastronomiju i zabavu na svakom koraku i k tome dodamo i mogućnost kupanja u Termama Olimia koju svaki gost ima u svom smještajnom paketu, možemo reći da smo otkrili savršeni spoj odmora, zabave i opuštanja.  

Svi gosti koji borave u hotelu Well**** imaju mogućnost posjetiti matičnu tvrtku koja se smjestila samo 30 kilometara od slovenske granice. Uz vaučer koji gost dobiva na recepciji hotela krenut ćete u istraživanje jednog od najpopularnijih termalnih parkova u Sloveniji. Termalija Relax u Termama Olimia besplatan je za sve goste koji borave u Termama Tuhelj te prilika da upoznate i drugačiju ponudu, ali i odlična prilika za izlet.

Termalija Relax sastoji se od nekoliko intimnih vodenih oaza koji će vam omogućiti nesmetano uživanje u termalnoj vodi, a kada ste već u Termama Olimia, preporučujemo da istražite i ostale skrivene čari opuštanja i zabave:

  • za obitelji s djecom tu je Termalija Family Fun, ultimativno mjesto bazenskih i izvanbazenskih atrakcija za cijelu obitelj 
  • za parove, Wellness Orhidelija, najbolji wellness u Sloveniji koji kroz igru boja donosi magičan spoj bazena i sauna uz neponovljivu igru vrućeg vjetra koju pripremaju sauna majstori
  • za sve željne vodenih atrakcija,  termalni park Aqualuna u ljetnim mjesecima postaje mjesto adrenalinske vodene zabave pomiješane s ljetnim uživanjima na brojnim vodenim atrakcijama
  • za wellness hedoniste, SPA Amala i Spa Armonija, pružaju brojne tretmane i masaže kreirane prema potrebama svakog gosta 
  • za gurmane, restoran Lipa, jedini bezglutenski restoran u Sloveniji

 

Osim kupanja u Termaliji Relax koju imate u cijeni svog smještajnog paketa, odlazak preko granice donosi i istraživanje okolice te upoznavanje s kulturnom ponudom slovenskog kraja. Prekrasna priroda, bogata kulturno-povijesna baština, čokolaterija za sladokusce, hranjenje jelena, uživanje u domaćem pivu - za svakoga ponešto.

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kako spojiti umjetnost i wellness na svom odmoru?

Art&Spa priča - umjetnost prožima kroz sve objekte, usluge i sadržaj Termi Tuhelj. Od umjetnina preko arhitekture koja se savršeno uklapa u prirodni krajolik, same prirode, kromoterapeutskih detalja, posebnih wellness tretmana, sve do najrazličitijih događanja te Art&Spa umjetničkih radionica za djecu.

Jeste li upoznali maskotu Tuhija?

Tuhi, mali zeleni svemirac glavni je stanovnik Vodenog planeta. Na svojoj maloj letjelici došao je iz dalekog svemira i odlučio ostati. Danas uveseljava djecu svih uzrasta, osmišljavajući plesne koreografije, radionice i igre koje svakodnevno zabavljaju djecu u sklopu Tuhi aqua funa na bazenima Vodenog planeta.

5 top atrakcija Vodenog planeta

Najveće kupalište u Hrvatskoj goste privlači vodenim atrakcijama kojih je svake godine sve više. Bazeni s valovima tobogani, vodeni gradovi, prskalice i koktel bar u vodi – samo su neke od atrakcija koje garantiraju zabavu i uzbuđenje za sve generacije.