Jeste li upoznali maskotu Tuhija?

Veliki plišani medvjedići, omiljeni likovi iz crtića, super junaci ili možda likovi iz najljepših dječjih priča uvijek su bili uzor našim mališanima. Njihova pojava uvijek asocira na izlazak iz priča ili televizijskih reklama u stvarni dječji svijet u kojem djeca doživljavaju trenutke u kojima se susreću s likovima koji su im do sada nisu bili na dohvat ruke. Često ih sanjaju noću, ponovno proživljavaju trenutke s njima i njihovoj sreći jednostavno nema kraja.

I Terme Tuhelj imaju svoju maskotu, malog zelenog svemirca koji je slučajno zalutao na Vodeni planet. Tuhi, kako mu je ime, živio je na maloj planeti daleko u svemiru gdje je svakodnevno tražio nove oblike zabave. Prošao je svaki kutak svoje planete i svakodnevno gledao u daljini planetu koja je bila obasjana prekrasnim bojama i opijena melodičnim zvukovima koji su se izmijenjivali. Privlačilo ga je to nešto drugačije.

Jednog dana odlučio je istražiti taj nepoznati planet. Sjeo je u svoju letjelicu i napravio nekoliko krugova iznad nepoznatog planeta. Planet je bio prepun vodenih laguna, neobičnih lica i pokreta, primamljivih zvukova i šarenih građevina. Tuhi je bio oduševljen prizorom te odlučio pobjeći sa svog planeta i istražiti novi planet.

Na početku bio je pomalo izgubljen. Sve mu je bilo neobično. Kada je shvatio ljudske pokrete, njihove geste i gestikulacije, upoznao smijeh, ples i zabavu, vodene atrakcije i bazene, shvatio je da je ovaj planet mnogo ljepši od njegovog. Odlučio je ostati.

Tuhi je već godinama stanovnik Vodenog planeta i hotela Well**** te svakodnevno osmišljava razne dogodovštine za goste, naročito djecu. Osmislio je i poseban program, Tuhi aqua fun koji se svakodnevno odvija na bazenima, a često osmišljava i posebne rođendanske programe

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kako spojiti umjetnost i wellness na svom odmoru?

Art&Spa priča - umjetnost prožima kroz sve objekte, usluge i sadržaj Termi Tuhelj. Od umjetnina preko arhitekture koja se savršeno uklapa u prirodni krajolik, same prirode, kromoterapeutskih detalja, posebnih wellness tretmana, sve do najrazličitijih događanja te Art&Spa umjetničkih radionica za djecu.

Kupanje u dvije države

Kada pogledate sadržaj svog paketa, uočavate li nešto neobično? Nešto što možda niste očekivali? Sigurno vam je za oko zapela jedna rečenica. Kupanje u Termama Olimia. Dobro ste pročitali. Svaki smještajni paket u hotelu Well**** ima besplatno kupanje u Termaliji Relax u Termama Olimia. Vaučer potražite na recepciji hotela.

5 top atrakcija Vodenog planeta

Najveće kupalište u Hrvatskoj goste privlači vodenim atrakcijama kojih je svake godine sve više. Bazeni s valovima tobogani, vodeni gradovi, prskalice i koktel bar u vodi – samo su neke od atrakcija koje garantiraju zabavu i uzbuđenje za sve generacije.