Potaknite kreativnost svoje djece u Art&Spa školi

Kreativnost djeci pomaže da se samouvjereno suočavaju s novim situacijama u životu. Maštovitost djece utječe na njihovu sposobnost pronalaska što domišljatijeg rješenja potencijalnog problema, kormilareći od onoga što poznaju do toga da se usude stvoriti nešto novo iz ničega. „Maštovitost je važnija od znanja“, riječi su nobelovca Alberta Einsteina, a Terme Tuhelj u sklopu Art&Spa škole nude poseban edukativno–zabavni program u kojem djeca mogu probuditi svoju kreativnost i saznati više o umjetnosti!

 

Mini škola umjetnosti, pod stručnim vodstvom uglednih umjetnika i animatora, djecu kroz igru, ples, radionice i glumu uči da kreativnost izraze na najrazličitije načine, dajući im slobodu da sami istražuju svoju inspiraciju i stil izražavanja.

 

Art&Spa škola nisu samo umjetničke radionice. To su i plesne večeri, radionice zdrave hrane, uzbudljivi trenuci na vodenim atrakcijama, druženje s poznatim osobama, kazališne predstave, pidžama party. Sve što se može svesti pod zajednički nazivnik aktivne zabave i adrenalinskih trenutaka otkrivanja nekih novih dimenzija vlastitih talenata.

 

Umjetničke radionice prekrasan su spoj animacije i buđenja kreativnosti u najmlađima. Bez obzira na to radi li se o radionicama slikanja, modnom dizajnu, crtanju stripova, kiparstvu, dizajnu nakita ili radionicama plesa, djeca će uz minimalni poticaj inspiracije i edukacije uroniti u svijet mašte u kojem se isprepliću istraživanje i kreativno razmišljanje.

 

Omogućujući svakom djetetu da istražuje prezentirane umjetničke tehnike na jedinstveni način, budi se kreativni proces u kojem se  potiču njihove misli, ideje, osjećaji i mašta. Ideja Art&Spa škole za djecu nije samo da potakne svakog polaznika da izrazi vlastite ideje i emocije, već  i da na zabavan način probudi svoj umjetnički duh!

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kako spojiti umjetnost i wellness na svom odmoru?

Art&Spa priča - umjetnost prožima kroz sve objekte, usluge i sadržaj Termi Tuhelj. Od umjetnina preko arhitekture koja se savršeno uklapa u prirodni krajolik, same prirode, kromoterapeutskih detalja, posebnih wellness tretmana, sve do najrazličitijih događanja te Art&Spa umjetničkih radionica za djecu.

Jeste li upoznali maskotu Tuhija?

Tuhi, mali zeleni svemirac glavni je stanovnik Vodenog planeta. Na svojoj maloj letjelici došao je iz dalekog svemira i odlučio ostati. Danas uveseljava djecu svih uzrasta, osmišljavajući plesne koreografije, radionice i igre koje svakodnevno zabavljaju djecu u sklopu Tuhi aqua funa na bazenima Vodenog planeta.

Kupanje u dvije države

Kada pogledate sadržaj svog paketa, uočavate li nešto neobično? Nešto što možda niste očekivali? Sigurno vam je za oko zapela jedna rečenica. Kupanje u Termama Olimia. Dobro ste pročitali. Svaki smještajni paket u hotelu Well**** ima besplatno kupanje u Termaliji Relax u Termama Olimia. Vaučer potražite na recepciji hotela.