Ostanite aktivni čak i na odmoru

Prije je odmor bio sinonim za relaksaciju, a danas sve više ljudi integrira vježbanje u svakodnevni život pa se i rituali „bijega iz svakodnevnice“ mijenjaju. Nije baš uvijek lako ostati aktivan na odmoru. Nalazite se u novoj sredini, želite vidjeti i isprobati sve što vam je novo, a često vam na raspolaganju nisu ni sve opcije za fizičku aktivnost. Srećom, Terme Tuhelj nude pregršt rješenja!

 

Terme Tuhelj istinska su oaza mira, savršena za relaksirajuće šetnje obližnjim pitomim brežuljcima. Šetajući bilo kojom od četiri raspoložive pješačke staze prekrasnog tuheljskog kraja, uživat ćete u prirodi, cvrkutu ptica, doslovno udišući pitoresknost Zagorja. 

 

U Termama Tuhelj možete iznajmiti bicikle i na jedinstven način doživjeti vlastitu zagorsku bajku! Čak 48 biciklističkih ruta zabilježeno je u Zagorju, oazi brežuljaka, zelenila, mira i čistoga zraka, a nadomak Tuhelja nalaze se tri. Kružna, 30 kilometara duga staza „Putevima dvaju izvora“ spaja dva termalna izvora – Krapinske i Tuheljske toplice. „Biciklistička staza TD Tuhelj“ duga je 36 kilometara i pogodnija je za bicikliste avanturističkog duha zbog nekoliko strmijih dijelova. „Put kroz Dugnjevac“ najkraća je ruta od približno 18 kilometara.

 

Terme Tuhelj nalaze se u samom središtu Zagorja. Iskoristite ovu sjajnu lokaciju i stvorite nove nezaboravne uspomene na nekom od izleta tuheljskom okolicom. Naša preporuka: Klanjec, Kumrovec i Krapina, dvorci u Trakošćanu i Velikom Taboru te vjersko središte u Mariji Bistrici.

 

Rekreaciju i aktivan odmor na otvorenom možete upotpuniti sportskim aktivnostima na bilo kojem od vanjskih sportskih terena. Nogomet, tenis, odbojka na travi, boćanje, stolni tenis, mini golf... Birajte bilo koju od ovih sportskih aktivnosti kako biste postigli savršeni balans hedonizma i rekreacije za vrijeme boravka u Termama Tuhelj.

 

Odmor ne mora značiti prekid vašeg fitness režima. Za postizanje željenih sportskih ciljeva na raspolaganju su vam velika opremljena dvorana u kojoj možete vježbati košarku, rukomet, nogomet, stolni tenis, aerobik, borilačke sportove ili pak fitness centar opremljen suvremenim spravama za vježbanje. Tu je i plivački bazen duljine 25m, kao i organizirani grupni programi vježbanja u vodi, aerobik ili pilates.

 

Za bijeg od svakodnevne rutine i obaveza odaberite aktivnost koja vama najbolje odgovara i napunite svoje baterije na aktivan način. 

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

TEMATSKI KORPORATIVNI EVENT: INTEGRIRAJTE SELFNESS U AGENDU

U Termama Tuhelj stavljamo naglasak na brigu o sebi i svom tijelu kako tijekom odmora naših gostiju, tako i tijekom poslovnih događaja.

Rastući trend team building aktivnosti

U posljednje vrijeme susreli smo se s rastućim trendom team building aktivnosti. Tvrtke se sve više okreću neformalnim druženjima kako bi povezali timove, olakšali komunikaciju između zaposlenika i povećali produktivnost.