5 glavnih razloga zašto su Terme Tuhelj idealna obiteljska destinacija

Prilikom odabira mjesta na kojem se čitava obitelj može jednako dobro zabaviti i odmoriti, uvijek je izazov uskladiti različite interese roditelja i djece. Terme Tuhelj posebnu pažnju posvećuju upravo najmlađim gostima i njihovim obiteljima! 

Povezane obiteljske sobe
 

U Hotelu Well određeni broj soba ciljano je prilagođen obiteljima. One su prostranije, spojene su vratima, svaka od njih ima svoju kupaonicu, a za obitelji s malom djecom i bebama na raspolaganju su i dječji krevetić, podloga za mijenjanje pelena, anatomski uložak za kadu za kupanje djece, grijač hrane i sl. 

Ugodniji boravak po mjeri svake obitelji
 

U restoranu Lati hotela Well u dječjem samoposlužnom kutku djeca sama mogu birati i uzimati hranu, dok drugi ugostiteljski objekti nude i dječje menije. Većina sadržaja kreirana je tako da obitelji mogu u njima uživati zajedno, no ako roditelji požele koji sat samo za sebe, na raspolaganju je hotelsko stručno osoblje za čuvanje djece. 

Vodene atrakcije

Ako pitamo djecu, apsolutni hit među svim sadržajima svakako je Vodeni planet! Najveće kupalište u Hrvatskoj oaza je bazena i vodenih atrakcija u kojima mogu uživati i djeca i odrasli. Na unutarnjim bazenima nalazi se Vodeni grad s adrenalinskim toboganima, veselim prskalicama i vodenim igračkama za najmlađe. Na vanjskim bazenima nalazi se Tuhi land, kompleks vodenih atrakcija nazvan po svemircu Tuhiju, koji je slučajno sletio na Zemlju, zaljubio se u Terme Tuhelj i ostao. Malo starija djeca mogu se zabavljati na adrenalinskim toboganima ili isprobati veliku vodenu loptu – zorb. Uz raznoliku ugostiteljsku ponudu i besplatan WiFi, Vodeni planet nudi za sve generacije ponešto.

Wellness doživljaji za odrasle i djecu
 

Uživanje u wellness tretmanima nije rezervirano samo za odrasle. Postoje posebni programi obiteljskog sauniranja, zajednički wellness tretmani za roditelje i djecu te dječji wellness - masaže i spa tretmani za malu djecu i tinejdžere. Roditeljima je omogućeno da u wellness programima uživaju s djecom, uz idealnu priliku da već od malena uče usvajanju zdravih navika.

Dječje igraonice i animacijski programi
 

Zbog sjajnih animacijskih programa roditelji se mogu opustiti. Tuhi klub je omiljena dječja zabava uz Tuhija i animatore koji za djecu kreiraju razne zabavne aktivnosti i kreativne radionice. U Hotelu Well nalazi se velika dječja igraonica na dva kata, a izvan hotela igralište s ljuljačkama, toboganima i drugima spravama za razvijanje motorike i koordinacije. Za vrijeme boravka u resortu, djeca mogu  i proslaviti rođendan. Animacijski tim će organizirati program koji klinci neće tako brzo zaboraviti.

Uz toliko mogućnosti za sjajan provod za obitelji s djecom, Terme Tuhelj su najbolje rješenje za nezaboravan obiteljski odmor

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kako spojiti umjetnost i wellness na svom odmoru?

Art&Spa priča - umjetnost prožima kroz sve objekte, usluge i sadržaj Termi Tuhelj. Od umjetnina preko arhitekture koja se savršeno uklapa u prirodni krajolik, same prirode, kromoterapeutskih detalja, posebnih wellness tretmana, sve do najrazličitijih događanja te Art&Spa umjetničkih radionica za djecu.

Jeste li upoznali maskotu Tuhija?

Tuhi, mali zeleni svemirac glavni je stanovnik Vodenog planeta. Na svojoj maloj letjelici došao je iz dalekog svemira i odlučio ostati. Danas uveseljava djecu svih uzrasta, osmišljavajući plesne koreografije, radionice i igre koje svakodnevno zabavljaju djecu u sklopu Tuhi aqua funa na bazenima Vodenog planeta.

Kupanje u dvije države

Kada pogledate sadržaj svog paketa, uočavate li nešto neobično? Nešto što možda niste očekivali? Sigurno vam je za oko zapela jedna rečenica. Kupanje u Termama Olimia. Dobro ste pročitali. Svaki smještajni paket u hotelu Well**** ima besplatno kupanje u Termaliji Relax u Termama Olimia. Vaučer potražite na recepciji hotela.