Rezervirajte online

 

Posebne pogodnosti:

- 15% popusta na Vodeni planet
Popust vrijedi na sve redovne cijene ulaznica za djecu i odrasle za unutarnje i vanjsko kupalište Vodenog planeta. Unutarnje kupalište otvoreno je tokom cijele godine, a vanjskom za vrijeme ljetne sezone. U cijenu ulaznica uključeno je korištenje svih vodenih atrakcija, kao i ležaljki i suncobrana.

- 15% popusta na Svijet sauna
Popust vrijedi na sve redovne cijene ulaznica za Svijet sauna te uključuje korištenje cjelokupnog prostora sauna te sauna programa po programu.

- 15% popusta na usluge i tretmane SPAeVITA centra
Popust se odnosi na sve redovne cijene masaža, tretmana za njegu lica i tijela te ostalih wellness usluga SPAeVITA centra za njegu i ljepotu. U sklopu wellness centra nalazi se i hamam prostorija i private spa te se popust odnosi i na pakete za navedene usluge.

Popusti vrijede na sve redovne cijene ulaznica bazena i sauna te usluge SPAeVITA centra sve dane u tjednu do kraja 2023. godine. Popusti se ne mogu kombinirati te isključuju aktualne posebne ponude te vrijede uz predočenje notifikacije. Popust vrijedi za člana Leggiero loyalty cluba i uže članove obitelji.

Top ponuda

SMJEŠTAJ

Pogledajte više