Ljubitelji meksičke kuhinje doći će na svoje

Hrana je jedan od najboljih načina za upoznavanje kulture i običaja drugih naroda. A la carte restoran Element bar hotela Well ljubiteljima meksičke kuhinje pruža priliku da spoje vodene doživljaje s kulinarskim užicima meksičkih specijaliteta koji pucaju od šarenih boja i punoće okusa.

 

Hrana dalekog Meksika na jedan egzotičan, ali topao način budi okusne pupoljke, a na meniju Element Bara nalaze se različiti specijaliteti meksičke kuhinje koje možete okusiti dok uživate u vodenim atrakcijama Vodenog planeta.

 

Na meniju su empanade, tacosi, nachosi, fajitasi, tortilje i ramstek sa žara, u kombinaciji s tortilja čipsom i umacima po želji te različitim hrskavim, začinjenim salatama. Svako jelo ima mesnu i vege varijantu, tako da svi, bez obzira na specifičnost prehrane, mogu uživati u vrhunskim gurmanskim užicima meksičkih jela. Tu su i opcije za obitelj i one najmlađe, ali i slatka iznenađenja u obliku palačinki, savijači i sladodoleda za kraj.

 

Zidovi Element Bara ukrašeni su slikama inspiriranim kulturom i tradicijom dalekog Čilea, baš kao i detaljima poput komadića bakra, školjki i začina koji su doneseni upravo iz Čilea. Ovaj umjetnički detalj zapravo je dio Art&Spa priče koja umjetnost prožima kroz sve segmente termi, pa tako i kroz gastronomiju.

 

U restoranu mogu uživati i gosti hotela Well, kao i gosti Vodenog planeta, tako da  se praktički radi o jednom restoranu na dvije lokacije. Vanjski dio restorana ima terasu s dječjim igralištem i pogledom na bazen, što je prednost za obitelji s djecom koja će dodatnu zanimaciju sigurno pronaći na trampolinu, toboganima ili pak istražujući dječji grad.

 

Ako volite meksičku kuhinju, Element bar je nezaobilazna gastro lokacija uz neodoljive mirise Meksika. Bonus: ovdje se u krušnoj peći rade i odlične pizze, a mnogi tvrde da se radi o najboljim pizzama koje možete isprobati u Zagorju!

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Tradicionalna kuhinja prezentirana na moderan način

Jelovnik inspiriran zagorskim krajem i duhom prošlosti bazira se na bogatoj ponudi tradicionalnih i nacionalnih jela pripremljenih tehnikama modernog kulinarstva. Jela su podijeljena u tri kategorije – zagorska, dvorska i vitalna jela.

Što je vitalna hrana?

Restorani Termi Tuhelj nude daleko više od uobičajene hotelske ponude. Vitalna jela čine 30% hrane ugostiteljskih objekata i pripremljena su od najkvalitetnijih, svježih, niskokaloričnih lokalnih namirnica bez puno začina i masti, u najboljem omjeru kalorijskih i nutritivnih vrijednosti.