Koliko su važna aromatična ulja tijekom masaže?

Užurbani životni ritam sinonim je modernog življenja i često uzrok nakupljenog stresa i negativnih nuspojava. Kada smo pod stresom, naše tijelo ne otpušta štetne tvari kao inače, imunitet slabi, nakupljaju se masne naslage u tijelu, organizam sve slabije funkcionira i općenito se osjećamo loše i pod stalnim pritiskom. 

 

Masaže aromatičnim uljima koriste se za opuštanje, smanjivanje boli i poboljšanje raspoloženja. Osluškujte svoje tijelo i emocije i na prve znakove umora ili opterećenja, poklonite si neku od relaksirajućih masaža u SPAeVITA centru i recite stresu - zbogom! Najpopularniji saveznici naših gostiju u borbi protiv stresa dvije su masaže: Angels Aroma Touch i Relax masaža aromatičnim uljima.

 

Ako ste stalno preplavljeni neugodnim osjećajem nervoze i ne znate kako, kada i gdje se prizemljiti, opustiti i napuniti energijom, odaberite Angels Aroma Touch masažu.

 

Miris eteričnih ulja djeluje pozitivno i na zdravlje i na raspoloženje, a blagi dodir terapeuta aktivira stanice i opušta mišiće. Već tijekom tretmana obuzet će vas osjećaj mira, sreće i smirenosti. Bolovi u mišićima nestat će, ojačat će imunitet, potaknut će se cirkulacija, osjetit ćete val nove energije, a vaša koža bit će neodoljivo mirisna i meka. Poput dodira anđela, zar ne?

 

Relax masaža kombinira opuštajuću antistresnu tehniku masiranja s uljima po vašem izboru, a dodatak tretmanu kojeg svi obožavaju je refleksologija stopala.

 

Aromatična ulja od davnina su se koristila kao eliksir relaksacije i boljeg raspoloženja, zbog mirisa eteričnih ulja koji umiruje um, poboljšava koncentraciju, garantira kvalitetniji san i vraća izgubljenu energiju. Priuštite si dan duboke relaksacije i odškrinite vrata u sobu preplavljenu mirisima dobrih osjećaja!

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Što je to welcome and goodbye touch?

Početni i završni rituali u SPAeVITA centra kreirani su pod budnim okom wellness terapeuta Peđe Filipovića. Rituali daju posebnu umjetničku notu masažama, ali dodatno opuštaju gosta te mu pružaju posebnu vrstu ugode i stvaraju jače povjerenje. Rituali su dio Art&Spa koncepta.

Što je Art&Spa festival?

Art&Spa festival urbani je festival wellnessa i umjetnosti koji potiče goste na razvijanje kreaitvnosti i maštovitosti na zabavan način. Kroz različite programe, radionice, koncerte i degustacije gosti upoznaju različite grane umjetnosti koje ih na suptilan način opuštaju i relaksiraju. Art&Spa festival sastoji se od Art&Spa škole za djecu, Art&Fun aktivnosti u Vodenom planetu i Art&Wine događanja uz koncerte i degustacije vina.