Kakvi su to homemade tretmani?

Odvojite vrijeme da pobjegnete od svakodnevnice u kojoj je se često nalazimo u ulozi kolateralne žrtve užurbanog ritma življenja i velike količine stresa. Samo 40 kilometara od Zagreba, u Termama Tuhelj čeka vas SPAeVITA centar njege i ljepote, magičan hram opuštanja koje vaše tijelo i duša zaslužuju! 

 

SPAeVITA centar ima najbolju ponudu wellness i spa tretmana u Hrvatskoj, a vrhunski wellness doživljaj pružit će vam ekskluzivni homemade tretmani – tretmani s potpisom koje možete isprobati samo ovdje. Rituali kuće posebno su kreirani da pružaju luksuzan spa doživljaj u skladu s prirodom, sve što vam treba za njegu i opuštanje tijela i uma. Ove masaže prilagođene su točno potrebama gostiju, a provode ih stručni masažni terapeuti. Svaki od tretmana ima drugačiju namjenu i stvoren je kako bi odao počast vašem tijelu i vašem unutarnjem biću.

 

Rituali kuće nose potpis Peđe Filipovića (uglednog wellness kreatora i edukatora, koji u spa svijetu slovi kao vrhunski umjetnik masaža) i naših terapueta koji su svojim iskustvom i znanjem doprinijeli stvaranju ovih ekskluzivnih tretmana. Lajtmotiv masaža su welcome i goodbye dodir – posebni rituali pozdrava terapeuta i gosta te kratke vježbe disanja i opuštanja kojima započinje i završava svaki tretman, s ciljem intenzivnijeg i produljenog učinka. Ove jedinstvene  vježbe opuštaju gosta i stvaraju povezanost i povjerenje između gosta i terapeuta, pripremajući ga na potpuno opuštanje tijela.

 

U ponudi ovih ekskluzivnih tretmana nalaze se masaža termalnim blatom SPAeVITA, masaža Kalma, refleksna masaža stopala Hod po oblacima, masaža Vitae, terapeutska masaža vrata i ramena, Vita antistres masaža te blatne obloge Evita i Fango.

 

Tretmani s potpisom razmazit će vas u potpunosti. Uz ritmičnost pokreta ruku terapeuta, dodir prirodnih i ljekovitih sastojaka, opuštajuću glazbu i neodoljiv miris spa užitaka, doživjet ćete pravu umjetnost na vlastitoj koži zbog koje ćete osjetiti kako vrijeme usporava dok se vaše tijelo doslovno puni energijom i hormonima sreće.

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Što je to welcome and goodbye touch?

Početni i završni rituali u SPAeVITA centra kreirani su pod budnim okom wellness terapeuta Peđe Filipovića. Rituali daju posebnu umjetničku notu masažama, ali dodatno opuštaju gosta te mu pružaju posebnu vrstu ugode i stvaraju jače povjerenje. Rituali su dio Art&Spa koncepta.

Što je Art&Spa festival?

Art&Spa festival urbani je festival wellnessa i umjetnosti koji potiče goste na razvijanje kreaitvnosti i maštovitosti na zabavan način. Kroz različite programe, radionice, koncerte i degustacije gosti upoznaju različite grane umjetnosti koje ih na suptilan način opuštaju i relaksiraju. Art&Spa festival sastoji se od Art&Spa škole za djecu, Art&Fun aktivnosti u Vodenom planetu i Art&Wine događanja uz koncerte i degustacije vina.