5 najromantičnijih stvari koje morate napraviti na svojem odmoru

Ako maštate kako pobjeći iz svakodnevne rutine, učinite nešto lijepo za sebe i svog partnera i poklonite si vrijeme za odmor, vrijeme samo za vas dvoje. Spa vikend je super ideja za parove i idealan način da produbite svoju vezu, uz opuštanje i povratak energije. U Termama Tuhelj, samo 40 minuta vožnje od Zagreba, kreirali smo savršen ambijent za romantične trenutke u kojima ćete zaboraviti na svijet oko sebe i staviti fokus samo na sebe. 
 
Bez obzira na vrstu odmora, na raspolaganju vam je široka lepeza sadržaja i aktivnosti kojima se možete prepustiti udvoje, stvarajući neke nove uspomene koje će vas još više povezati.
 
Buđenje u suvremeno opremljenim sobama hotela Well, uz zvukove prirode, poseban je doživljaj i znamo da je nekad teško izvući se iz kreveta, pogotovo kada ste u zagrljaju voljene osobe. Za parove koji vole produžiti jutra u krevetu, nudimo mogućnost doručka u sobi.  Pozdravite dan na najromantičniji način!
 
Prkoseći uobičajenoj dnevnoj rutini, zaputite se u SPAeVITA centar i rezervirajte spa tretmane u kojima možete uživati udvoje. Ovo je investicija u vašu sreću, u tom trenutku i u budućnosti. Spa avanturu započnite ritualnom turskom kupkom hamam. Ovo je iskustvo koje otvara neke nove vidike, pročišćavajući vaše tijelo i vaš um, nakon čega ćete biti potpuno opušteni i sretni. Nakon toga, nastavite s opuštanjem u wellness suiteu, posebnoj dvorani za odmor i relaksaciju uz dva stola za masažu, whirpoolom i velikim ležajem na kojem se možete odmoriti nakon što ste se prepustili užicima relaks masaže za dvoje.
 
Svoju spa priču zaokružite zajedničkim sauniranjem u magičnom Svijetu sauna, a naša preporuka za dodatnu razinu uživanja u saunama udvoje su posebni aroma sauna programi. Riječ je o posebnim programima vrtloženja zraka s dodacima meda, jogurta, grožđa, soli i različitih aromatičnih ulja koji su prilagođeni godišnjem dobu, maestralno orkestrirani od strane naših sauna majstora.
 
Nadomak Hotela Well, nalazi se Dvorac Mihanović u kojem je nekoć boravio autor hrvatske himne, a danas je mjesto vrhunske eno-gastronomske ponude. Savršeni odabir za romantičnu večeru udvoje. Kao gosti hotela Well, svoju pansionsku večeru u restoranu Lati uvijek možete zamijeniti za večeru u cijenjenom a la carte restoranu Dvorac Mihanović, uz intiman ambijent, svijeće i najbolja vina koje Zagorje nudi.
 
Parovi koji znaju primiti i pružiti ljubav, kvalitetno komunicirati i biti sretni udvoje, bez da izgube slobodu, to su parovi koji uživaju u zdravoj vezi i koji imaju pozitivan stvar prema selfness načelima koje Terme Tuhelj promovira. Svaki dan je Valentinovo kada ste u dobroj vezi.
 

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Što je to welcome and goodbye touch?

Početni i završni rituali u SPAeVITA centra kreirani su pod budnim okom wellness terapeuta Peđe Filipovića. Rituali daju posebnu umjetničku notu masažama, ali dodatno opuštaju gosta te mu pružaju posebnu vrstu ugode i stvaraju jače povjerenje. Rituali su dio Art&Spa koncepta.

Što je Art&Spa festival?

Art&Spa festival urbani je festival wellnessa i umjetnosti koji potiče goste na razvijanje kreaitvnosti i maštovitosti na zabavan način. Kroz različite programe, radionice, koncerte i degustacije gosti upoznaju različite grane umjetnosti koje ih na suptilan način opuštaju i relaksiraju. Art&Spa festival sastoji se od Art&Spa škole za djecu, Art&Fun aktivnosti u Vodenom planetu i Art&Wine događanja uz koncerte i degustacije vina.