PRAVNA OBAVIJEST INTERNETSKOG MJESTA WWW.TERME-TUHELJ.HR

Sva prava svih internetskih stranica www.terme-tuhelj.hr pridržana su. Sve informacije i materijali, i u pismenom i u slikovnom obliku, na internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr u zakonski dopuštenom okviru predmet su zaštite autorskih prava ili drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva poduzeća Terme Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice (u daljnjem tekstu Terme Tuhelj), i s njim povezanih ugovornih partnera čiji su sadržaji uključeni u internetske stranice www.terme-tuhelj.hr.

PRIVATNOST I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Terme Tuhelj d.o.o. poštuju i štite vašu privatnost. Dok pretražujete po internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr anonimni ste, ne prikupljamo osobne podatke osim u slučaju kad pristanete na uporabu kolačića (više o uporabi kolačića na internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr možete pročitati na stranici s objašnjenjem funkcioniranja kolačića). Za svrhe statistike Terme Tuhelj pridržavaju samo pravo dobivanja podataka posjetitelja internetske stranice iz kojih ne proizlaze individualne karakteristike pojedinca.

Bez obzira na navod u prethodnom stavku, prilikom svakog posjećivanja internetskih stranica www.terme-tuhelj.hr na mrežnom poslužitelju automatski se pohranjuju dnevničke datoteke mrežnog poslužitelja (npr. IP broj – broj koji identificira pojedino računalo, odnosno drugi uređaj na mreži). Naime, svjetska mreža funkcionira tako da se na mrežnom poslužitelju, gdje gostuje internetska stranica, bilježe određeni podatci o posjećivanju internetskih stranica kao što su IP broj, verzija preglednika, vrijeme posjeta i slično. Terme Tuhelj i njihovi ovlašteni izvođači ne obrađuju tako prikupljene podatke posebno i ne povezuju ih s drugim podatcima.

U nekim odjeljcima naše internetske stranice zbog korespondencije, registracije na internetskim stranicama, upita, popunjavanja obrasca za primanje novosti, primanja promocija, primanja obavijesti, kupnje, popunjavanja obrasca za registraciju ili sudjelovanja u internetskim nagradnim igrama ili učlanjenja u Wellcard klub itd. povjerit ćete nam svoje osobne podatke. Terme Tuhelj kao upravitelj osobnih podataka jamči i obvezuje se da će osobne podatke štititi kao povjerljive, u skladu s odredbama valjanog zakonodavstva. Podatke koje nam prosljeđujete nećemo otkrivati trećim ili neovlaštenim osobama i upotrebljavat ćemo ih i obrađivati samo u svrhu u koju ste nam ih proslijedili.

Dobivene osobne podatke obrađivat ćemo do završetka ugovorne obveze, odnosno dok imamo legitimni interes obrade tih podataka, odnosno dok nam to diktira zakonska podloga. U slučaju pretplate na primanje različitih novosti, promocija i obavijesti te u slučaju učlanjenja u Wellcard klub vaše osobne podatke obrađivat ćemo do vašeg opoziva. U slučaju sudjelovanja u nagradnim igrama vaše osobne podatke obrađivat ćemo do roka navedenog u okviru pojedine nagradne igre.

Od primanja novosti, promocija i obavijesti te Wellcard kluba možete se odjaviti bilo kada, i to tako da u primljenoj elektroničkoj poruci kliknete na označenu poveznicu ili da pošaljete elektroničku poruku na info@terme-tuhelj.hr, odnosno pošaljete pismenu odjavu na adresu Terme Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice, Hrvatska.

U slučaju da želite biti upoznati s tim koje vaše osobne podatke obrađujemo i u koje svrhe, odnosno da želite ostvariti neki od zakonskih zahtjeva u vezi s obradom vaših osobnih podataka (upoznavanje, ograničenje, brisanje, ispravljanje, prijenos podataka ili podnošenje prigovora), pošaljite elektroničku poruku na dpo@terme-tuhelj.hr, odnosno pošaljite pismeni zahtjev na adresu Terme Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice, Hrvatska.

Radi realizacije svrhe nesmetanog funkcioniranja i poboljšanja korisničkog iskustva internetska stranica sadržava takozvane kolačiće (cookies). Više o tome možete pročitati na stranici s objašnjenjem funkcioniranja kolačića.

Prostor u kojem se nalazi poslužitelj internetske stranice odgovarajuće je fizički zaštićen.

PRIVATNOST I SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA OVLAŠTENIH IZVOĐAČA, ODNOSNO OBRAĐIVAČA TERMA TUHELJ

Gooya d. o. o. je održavatelj, skrbnik i pružatelj usluge udomljavanja internetskog mjesta www.terme-tuhelj.hr te u skladu s ugovorom s Termama Tuhelj i za Terme Tuhelj obavlja poslove u vezi s održavanjem i nadgradnjom portala. Gooya d. o. o. i moguća druga vanjska poduzeća koja za Terme Tuhelj obavljaju određene aktivnosti u okviru portala i u vezi s obradom osobnih podataka te s kojima Terme Tuhelj imaju sklopljen ugovor obvezuju se da osobne podatke obrađuju samo u okviru ovlaštenja Terma Tuhelj te ih ne obrađuju i ne smiju obrađivati ni u koju drugu svrhu.

UPOZORENJE U VEZI S NEOVLAŠTENOM ILI NEPRAVILNOM UPORABOM

Zbog sigurnosnih razloga i zbog osiguravanja nesmetane uporabe svim korisnicima Terme Tuhelj upotrebljavaju programe za praćenje prometa i identifikaciju neovlaštenih pokušaja učitavanja ili mijenjanja informacija ili nekog drugog načina uzrokovanja štete. U slučaju ovlaštenih zakonskih istraga i u skladu s potrebnim zakonskim postupcima informacije iz tih izvora mogu se upotrijebiti za identifikaciju pojedinaca.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Sve informacije i materijali na internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr informativne su prirode. Terme Tuhelj nastoje osigurati ispravnost, ažurnost i potpunost objavljenih podataka, ali za njihovu točnost i cjelovitost ne preuzimaju nikakvu pravnu odgovornost koja se odnosi na točnost, potpunost ili korisnost bilo koje informacije, proizvoda ili opisanog postupka.

Ni poduzeće Terme Tuhelj ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku ove internetske stranice ne odgovara za moguću štetu koja bi proizašla iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilo kakve greške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

Terme Tuhelj ne mogu biti odgovorne za oštećenja (uključujući ona koja uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije putem koje je moguće pristupiti internetskoj stranici www.terme-tuhelj.hr, zbog korisnikova posjeta internetskoj stranici ili bilo kakve njezine uporabe. Terme Tuhelj nisu odgovorne ni za kakvu štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati zbog uporabe ili nemogućnosti uporabe ovih internetskih stranica.

Terme Tuhelj zadržavaju pravo na promjenu sadržaja internetske stranice www.terme-tuhelj.hr bilo kada, na bilo koji način i bez obzira na razlog bez prethodne obavijesti i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

VANJSKE POVEZNICE

Zbog prikladnosti ili promocije neke internetske stranice ili podstranice www.terme-tuhelj.hr sadržavaju poveznice na različite vanjske stranice kao što su, na primjer, druga internetska mjesta, pojedine stranice ili drugi izvori. Za dostupnost, sadržaj ili greške vanjskih poveznica ne odgovaramo, također, korisnici internetske stranice www.terme-tuhelj.hr ne mogu pretpostaviti da internetske stranice vanjskih poveznica poštuju jednaka načela u vezi s poštovanjem privatnosti i zaštitom osobnih podataka kojih se pridržavaju Terme Tuhelj. Prilikom posjećivanja i uporabe povezanih internetskih mjesta odgovornost Terma Tuhelj isključena je za sve slučajeve.

AUTORSKA PRAVA

Ove internetske stranice sadržavaju materijale koji su zaštićeni po autorskom pravu. Za te materijale autori koji sudjeluju, odnosno drugi nositelji autorskih prava, zadržavaju prava reprodukcije ili redistribucije. Za sve osobe koje reproduciraju ili redistribuiraju te informacije očekuje se da poštuju uvjete i obveze koje zahtijevaju autori, odnosno nositelji autorskih prava. A unatoč tome, tako zaštićeni materijali mogu se citirati i upotrebljavati u dobroj vjeri, u skladu s propisima o autorskim pravima.

OBJAVE POSJETITELJA INTERNETSKIH STRANICA WWW.TERME-TUHELJ.HR

Terme Tuhelj nisu odgovorne za osobna mišljenja, komentare, ocjene ili neprimjerene sadržaje prisutne na stranicama www.terme-tuhelj.hr koji su objavljeni od strane posjetitelja ovih internetskih stranica.

Zapisi navedeni u prethodnom stavku na internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr odraz su autorove osobne procjene i mišljenja i ne predstavljaju stajališta Terma Tuhelj.

Zadržavamo pravo da prema svojoj prosudbi i bez objašnjenja uklonimo ii promijenimo bilo koji zapis objavljen na internetskim stranicama www.terme-tuhelj.hr koji na bilo koji način krši prava drugih ili je na bilo koji način nezakonit, uvredljiv, sramotan, vulgaran ili bilo kako drugačije sporan.

REZERVACIJA PUTEM INTERNETSKIH STRANICA WWW.TERME-TUHELJ.HR

Na našim internetskim stranicama nudimo vam dva načina rezervacija naših kapaciteta.

Prvi je putem internetske e-pošte kojom nam šaljete svoj upit, a mi vam pošaljemo ponudu. Sam upit, odnosno naša ponuda ne smatra se potvrđenom rezervacijom jer je bitan uvjet za valjanost prijave vaša potvrda rezervacije, odnosno naše ponude. U slučaju da ne dobijemo potvrdu smatra se da rezervacija nikad nije zatražena.

Osim navedenog načina, nudimo vam mogućnost izravne rezervacije i plaćanja kreditnom karticom putem interneta. U tom slučaju rezervacija će biti potvrđena i plaćena čim konačno potvrdite postupak plaćanja. Time vam naravno jamčimo da ćete dobiti točno onaj smještaj koji ste odabrali.

Ako će s vama boraviti i djeca, navedite i predviđeni broj djece za koju je potrebno platiti boravak. S obzirom na predviđeni broj djece i ostale podatke rezervacije, cijena aranžmana izračunava se automatski i ispisuje na zaslonu. Obavješćujemo vas da se u slučaju rezervacija i plaćanja putem interneta smatra da ste pročitali ove Uvjete i da se s njima slažete.

Gost ima pravo na rezervaciju. U slučaju da gost otkaže aranžman, Terme Tuhelj imaju pravo na naknadu troškova zbog otkazivanja. Iznos naknade troškova otkazivanja aranžmana ovisi o razdoblju u kojem je gost otkazao aranžman. Terme Tuhelj imaju pravo na sljedeće postotke cijene aranžmana u slučaju njegova otkazivanja:

Do 15 dana prije dolaska – 10 % cijene aranžmana
14 do 4 dana prije dolaska – 30 % cijene aranžmana
4 dana do dana dolaska – 100 % cijene aranžmana.

U slučaju promjene aranžmana prema vlastitoj želji ili zbog više sile, a da za to ne postoje razlozi na strani Terma Tuhelj zbog neispravno obavljene usluge gost nema pravo zahtijevati bilo kakvu odštetu ili smanjenje cijene. Otkazivanje gost mora javiti putem telefona (+386/3/829-78-36) ili putem elektroničke pošte na adresu info@terme-tuhelj.hr ili u pismenom obliku odjelu za rezervaciju Terma Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice.

U svim cijenama iz ponude Terma Tuhelj već je uključen porez na dodanu vrijednost. U slučaju spora između strana za sve je sporove mjerodavan stvarni sud u Celju.

KONTAKT

U slučaju pitanja u vezi sa zaštitom vaših osobnih podataka prilikom uporabe ove internetske stranice te u slučaju ostalih pitanja u vezi s ovom internetskom stranicom pošaljite elektroničku poruku na dpo@terme-tuhelj.hr.

PROMJENE PRAVNE OBAVIJESTI INTERNETSKOG MJESTA WWW.TERME-TUHELJ.HR:

Posljednji put ažurirano 10. 5. 2018.