Izlet na odmoru? Zašto ne

Koliko često ste se ulovili da razmišljate i tražite destinaciju gdje ćete pobjeći na vikend kako biste se resetirali od svakodnevne buke prouzročene dinamičnim i užurbanim životom? Sigurno mnogo puta. 

Svatko ima neki svoj razlog zašto se želi maknuti iz udobnosti vlastitog doma, ali vrlo je važno povremeno promijeniti okolinu. Na taj način mijenjamo se kao osobe, proširujemo vidike, stječemo nova znanja i cijenimo ono što imamo. 

Terme Tuhelj, nalaze se svega 45 mintu od Zagreba te su postale omiljena destinacija za bijeg od svakodnevice, uživanje u wellness i spa sadržajima, punjenju baterija i unapređenju stila života. A što se dogodi kada i na odmoru imate potrebu istražiti još malo više? Nikakav problem. Blizina znamenitosti Hrvatskog zagorja pomoći će vam da vlastitim iskustvom naučite više o tradiciji i kulturi Zagorja koju ćete rado podijeliti s drugima.

Kažu da je Hrvatsko zagorje destinacija s tisuću lica gdje ćete na malom prostoru uživati u brojnim termalnim izvorima, wellness centrima i kupališnim kompleksima. Doživjeti mnoštvo kulturno-povijesnih znamenitosti, istražiti atraktivne muzeje i dvorce te se zabaviti uz mnogobrojne manifestacije. Okusiti i mnogobrojne specijalitete, kušati nagrađivana vina i istražiti brojna seoska domaćinstva.  

Ono što je najvažnije, sve znamenitosti su blizu hotela tako da možete napraviti predah od kupanja i sauniranja. Do mnogih atrakcija nećete morati voziti duže od 30 minuta, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se muzej Staro selo s rodnom kućom Josipa Broza Tita u Kumrovcu, dvorac Veliki Tabor, galerija poznatog kipara Antuna Augustinčića, kao i franjevački samostan sa sarkofazima u Klanjcu. Nalazište krapinskog pračovjeka je na  45 minuta vožnje od hotela kao i dvorac Oršić s Muzejom seljačkih buna te dvorac Trakošćan. Možda i zalutate na koje seosko domaćinstvo, izgubite se u nekoj od vinskih cesta ili odmorite na jednoj od šetnica s pogledom na zagorske brege.

Ako želite upoznati glavni grad Hrvatske, Zagreb je na dohvat ruke, samo 45 minuta vožnje od hotela.

Svakako preporučujemo da na svojem odmoru pronađete vremena i za istraživanje termalnih doživljaja Termi Olimia. Ako ste gost hotela, ono je besplatno za vas, a sve što je potrebno učiniti jest da se vlastitim prijevozom uputite preko slovenske granice. Neće vam biti potrebno više od pola sata vožnje. Kažu da su Terme Olimia prestiž slovenskog termalnog turizma, pa zašto ih ne biste i vi upoznali?

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kamp Vita***** - sve na jednom mjestu

Prostirući se na 20.000 m2, ovaj suvremeno opremljeni kamp sadrži 56 kamp mjesta raspoređenih u dvije zone te dvije noćne parcele za goste koji u kamp dolaze u noćnim satima, omogućujući im da se smjeste bez da remete mir drugih gostiju.