Kamp Vita***** - sve na jednom mjestu

Više od 90% mladih generacije Z (15 do 21 godina) osjeća posljedice stresa manifestirane različitim oblicima depresije. Zvuči nevjerojatno, ali to su činjenice i naša stvarnost. Buka misli, obaveza i osuda preglasna je. Brzina života, pritisci društva, a pogotovo medija, toliko su jaki da je postalo gotovo nemoguće pobjeći stresu koji nas sustiže svakim korakom. Danas, više nego ikad prije, našem umu potreban je odmor, daleko od svakodnevnice koja je često preintenzivna.

Bijeg ne znači nužno luksuzni resort na dalekim egzotičnim lokacijama. Ne morate pobjeći na kraj svijeta i potrošiti previše novca da biste se odmorili. Odmor na otvorenom u blizini prirode dokazano pozitivno utječe na um i tijelo. Priroda je eliksir mentalnog zdravlja, pa zašto ne biste razmislili o kampiranju kao odgovoru na nagomilani stres?

 

Na samo 40 kilometara od Zagreba, u neposrednoj blizini autoceste, usred prekrasnog brežuljastog krajolika Hrvatskoga zagorja, u sklopu najvećeg wellness centra u Hrvatskoj otvorili smo novouređeni kamp Vita – prvi kontinentalni kamp s pet zvjezdica!

 

Prostirući se na 20.000 m2, ovaj suvremeno opremljeni kamp sadrži 56 kamp mjesta (parcela) raspoređenih u dvije zone te dvije noćne parcele za goste koji u kamp dolaze u noćnim satima, omogućujući im da se smjeste bez da remete mir drugih gostiju.

 

Opremljenost objekta je na zavidnoj razini. Kamp sadrži servis u kojem se nalazi prostor za pražnjenje kamp kaseta te prostor za kupanje kućnih ljubimaca. Veliki centralni objekt Horizont objedinjuje različite prostorije vezane uz održavanje higijene - sanitarne prostorije s tuševima i WC-ima (dio kojih je prilagođen osobama s invaliditetom), obiteljske kupaonice, svlačionice i praonice. Tu su još dječje igralište, tereni za golf i tenis te zona s roštiljem za goste koji vole sami pripremati hranu.

 

Za gastro hedoniste postoje brojne alternative odnosno restorani u neposrednoj blizini. U sklopu centralnog objekta nalazi se taverna Horizont s velikom terasom, a u neposrednoj blizini postoje i druge opcije – a la carte restoran Dvorac Mihanović na samom ulazu u kamp, restoran Lati Hotela Well te svi ugostiteljski objekti u sklopu Vodenog planeta.

 

Besplatan wifi dostupan je svim gostima, a bitno je napomenuti da je kamp prijateljski naklonjen životinjama -  kućni ljubimci su dobrodošli gosti.

 

Prednost boravka u kampu je blizina sadržaja Termi Tuhelj. Svi gosti kampa mogu besplatno koristiti bazene i vodene atrakcije Vodenog planeta, a na raspolaganju su im i čarobni wellness sadržaji u sklopu hotela.

 

Možda se nalazite na proputovanju pa trebate predah od dugog puta? Možda tražite oazu mira u kombinaciji s raspoloživim antistresnim wellness tretmanima? Ili ste ljubitelj aktivnog odmora koji će isprobati sve biciklističke staze u okolici? Kamp Vita nudi brojne brojne prednosti i vrhunske doživljaje za kampere svih profila.

Ključne riječi

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Izlet na odmoru? Zašto ne

Upoznavanje destinacije koju smo odabrali za svoj odmor svakako je poseban doživljaj jer nas tjera na daljnje istraživanje kulture i tradicije pojedinog kraja. Terme Tuhelj smještene su u samom središtu Hrvatskog zagorja, na idealnoj lokaciji za poludnevni izlet koji će vas malo odmaknuti od hedonističkog uživanja u wellness i spa uslugama resorta.