Rezervirajte online

Safe stay in Croatia

U Termama Tuhelj brinemo o svojim gostima i zaposlenicima stoga smo poduzeli sve mjere kako bismo Vam osigurali siguran i bezbrižan boravak. Uključeni smo u projekt ''Safe stay in Croatia'' koji osigurava provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka za očuvanje zdravlja i sprečavanje širenja zaraze.

Safe stay & Safe travels

Safe-stay-in-Croatia-270x270

Nacionalna oznaka sigurnosti Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske »Safe stay in Croatia«  jamči da su na lokaciji s istaknutom oznakom poduzete sve propisane epidemiološke mjere i preporuke zdravstvene zaštite.  Sigurnosni protokoli za ovu oznaku poštuju smjernice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam, a obuhvaćaju protokole poslovanja i postupanja s korisnicima u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima,  od pružatelja usluga smještaja, ugostiteljskih usluga, usluga prijevoza, kulturno-povijesnih znamenitosti i slično.

 

 

 

 

 

 

 

 

Safe-stay-in-Croatia-2-270x270

" Safe travels" je oznaka Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) koja se dodjeljuje za sigurna putovanja na svjetskoj razini kako bi putnici lakše identificirali destinacije i objekte koji su usvojili svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

S ponosom možemo istaknuti da od početka pandemije u našim objektima nismo zabilježili niti jedan slučaj zaraze. U okviru projekta Safe stay in Croatia sigurnosne protokole provodimo  s velikom pažnjom u svim segmentima: u smještajnim jedinicama, na recepciji, u restoranima, barovima, bazenima, saunama, wellnessu i svim ostalim sadržajima, od početka pa do kraja Vašeg boravka.

 

 


 

Saznajte kako brinemo o Vašoj sigurnosti:

  COVID informacije za goste

Svojim odgovornim ponašanjem  i poštivanjem mjera osigurajmo zajedno povoljnu epidemiološku situaciju i preduvjet za nastavak putovanja. Želimo Vam ugodan boravak u Termama Tuhelj - Vašoj sigurnoj destinaciji za odmor.