Rezervirajte online

IKEA FAMILY

Posebne pogodnosti za članove Ikea Family kluba. Povedite svoje najdraže na odmor u Terme Tuhelj: uživajte u dragocjenim zajedničkim trenucima opuštanja uz atrakcije Vodenog planeta, probudite osjetila u Svijetu sauna ili se  prepustite u ruke vrhunskih fizioterapeuta u SPAeVITA centru za njegu i ljepotu.

terme tuhelj

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka. Udaljene tek četrdesetak kilometara od Zagreba nude široku ponudu različitih sadržaja koji će vam omogućiti da u svakom kutku pronađete nešto za sebe i obnovite i duh i tijelo.  

Prilikom rezervacije termina naglasite da ste vlasnik Ikea Family klub kartice te ju obavezno predočite prilikom plaćanja računa kako biste ostvarili navedeni popust.

POSEBNE POGODNOSTI

Posebne pogodnosti vrijede isključivo uz predočenje Ikea Family kartice te se ne mogu kombinirati s drugim akcijama i popustima.

20% popusta na kupanje na Vodenom planetu…tik do Zemlje

U unutarnjim bazenima zabava je osigurana tijekom cijele godine u plivačkom, terapeutskom i wellness bazenu s gejzirima, slapovima i vodenim masažama, zatvorenom Black Hole toboganu te dječjem bazenu s vodenim gradom.

U ljetnim mjesecima uživajte u vodenim atrakcijama vanjskog kupališta uz brojne adrenalinske tobogane poput Kamikaze i plavog tobogana s pet traka za spuštanje, zatim hit bazena s valovima, vodenoj rijeci te raznim oazama i skrivenim kutcima. Tu je i dječji vodeni grad Tuhi Land, šaren, veseo, s brojnim igračkama, toboganima i prskalicama nazvan po Tuhiju, maskoti koju djeca obožavaju.

20% popusta na opuštanje u Svijetu sauna

Potpuno opuštanje i detoksikaciju pronađite u najvećem Svijetu sauna koji se sastoji od 4 finske, 3 parne saune i laconiuma te prostorija za odmor i relaksaciju sa ležaljkama, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima. Bitno je napomenuti da parne saune do daljnjeg ne rade sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama HZJZ-a, no na raspolaganju su mnogi drugi sadržaji. Između sauna programa predahnite u jacuzziju, hladnom bazenu, šetnji kroz kneip stazu, panoramskoj sauni, privatnom sunčalištu ili posjetite wellness bar te se okrijepite vitalnim napitcima i jelima.

10% popusta na sve tretmane u SPAeVITA centru njege i ljepote

Prepustite se čarima wellness usluga SPAeVITA centra gdje možete isprobati specijalizirane masaže, različite tretmane za njegu lica i tijela, pedikuru, manikuru, depilaciju, anticelulitne tretmane, solarij, tretmane ljekovitim blatom, uživati u privatnoj wellness prostoriji s whirlpool-om ili doživjeti posebne tretmane Dalekog istoka u hamam prostorijama.

Obavezna rezervacija termina telefonom na 049 203 714 ili mailom na spaevita@terme-tuhelj.hr