Rezervirajte online

IKEA FAMILY

Posebne pogodnosti za članove IKEA Family kluba. Povedite svoje najdraže na odmor u Terme Tuhelj: uživajte u dragocjenim zajedničkim trenucima opuštanja uz atrakcije Vodenog planeta, probudite osjetila u Svijetu sauna ili se  prepustite u ruke vrhunskih fizioterapeuta u SPAeVITA centru za njegu i ljepotu.
Rezerviraj paket

terme tuhelj

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka. Udaljene tek četrdesetak kilometara od Zagreba nude široku ponudu različitih sadržaja koji će vam omogućiti da u svakom kutku pronađete nešto za sebe i obnovite i duh i tijelo.  

Prilikom rezervacije termina naglasite da ste član IKEA Family kluba a Family karticu obavezno predočite prilikom plaćanja računa kako biste ostvarili navedeni popust.

Ponuda za smještaj

Za ponudu vrijedi 15 % popusta za članove kluba Ikea Family. Za korištenje popusta prilikom rezervacije upišite kod IKEAFAMILY15.

Spa Opuštanje 2024

Hotel Well****

  • polupansion
  • neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta
  • ulaz u Svijet sauna
7.1.2024. - 29.12.2024.
već od
63,00 EUR
po osobi / noć za Classic sobu
Detaljnije

Romantika u Termama Tuhelj

Hotel Well****

  • min. 2x polupansion
  • Relax masaža s aromatičnim uljima za dvoje
  • neograničeno opuštanje u Svijetu sauna
  • Za parove
8.1.2023. - 28.12.2024.
već od
596,00 EUR
za 2 osobe / 2 noći
Detaljnije

POSEBNE POGODNOSTI

Posebne pogodnosti vrijede isključivo uz predočenje IKEA Family kartice te se ne mogu kombinirati s drugim akcijama i popustima.

20% popusta na kupanje na Vodenom planetu…tik do Zemlje

U unutarnjim bazenima zabava je osigurana tijekom cijele godine u plivačkom, terapeutskom i wellness bazenu s gejzirima, slapovima i vodenim masažama, zatvorenom Black Hole toboganu te dječjem bazenu s vodenim gradom.

U ljetnim mjesecima uživajte u vodenim atrakcijama vanjskog kupališta uz brojne adrenalinske tobogane poput Kamikaze i plavog tobogana s pet traka za spuštanje, zatim hit bazena s valovima, vodenoj rijeci te raznim oazama i skrivenim kutcima. Tu je i dječji vodeni grad Tuhi Land, šaren, veseo, s brojnim igračkama, toboganima i prskalicama nazvan po Tuhiju, maskoti koju djeca obožavaju.

20% popusta na opuštanje u Svijetu sauna

Potpuno opuštanje i detoksikaciju pronađite u najvećem Svijetu sauna koji se sastoji od 4 finske, 3 parne saune i laconiuma te prostorija za odmor i relaksaciju sa ležaljkama, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima. Bitno je napomenuti da parne saune do daljnjeg ne rade sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama HZJZ-a, no na raspolaganju su mnogi drugi sadržaji. Između sauna programa predahnite u jacuzziju, hladnom bazenu, šetnji kroz kneip stazu, panoramskoj sauni, privatnom sunčalištu ili posjetite wellness bar te se okrijepite vitalnim napitcima i jelima.

10% popusta na sve tretmane u SPAeVITA centru njege i ljepote

Prepustite se čarima wellness usluga SPAeVITA centra gdje možete isprobati specijalizirane masaže, različite tretmane za njegu lica i tijela, pedikuru, manikuru, depilaciju, anticelulitne tretmane, solarij, tretmane ljekovitim blatom, uživati u privatnoj wellness prostoriji s whirlpool-om ili doživjeti posebne tretmane Dalekog istoka u hamam prostorijama.

Obavezna rezervacija termina telefonom na 049 203 714 ili mailom na spaevita@terme-tuhelj.hr