5 razloga zašto odabrati svadbenu svečanost u Termama Tuhelj

Vjenčanje za pamćenje zahtijeva značajan napor i jako puno vašeg vremena, truda i živaca. Postoje mnogi aspekti organizacije ovako velikog događaja koje trebate uzeti u obzir, što mnoge parove izlaže stresu. Nekima je organizacija vjenčanja čak stresnija od velikih životnih promjena poput kupovine stana ili promjene posla.

Donosimo vam pet razloga zašto biste trebali odabrati Terme Tuhelj za vašu svadbenu svečanost i dopustiti nam da vam pomognemo.

Unutrašnje i vanjske lokacije vjenčanja

Bez obzira na to koliko gostiju imate, želite li vjenčanje održati u otvorenom ili zatvorenom prostoru, ponudit ćemo vam rješenje koja će odgovarati vašoj viziji nezaboravnog vjenčanja.

Svečanost u kojoj se zavjetujete na vječnu ljubav možete održati u vrtovima ili amfiteatralnoj SpaAreni Hotela Well ili pak pod stablima Dvorca Mihanović. Želite li svečanost preseliti pod krov, Hotel Well nudi kapacitete vjenčanih salona do 450 uzvanika, baš kao i barokni saloni Dvorca Mihanović (do 100 uzvanika).

Zanimljivog arhitektonskog zdanja, velikog smještajnog kapaciteta i opcija gastronomske ponude,  Hotel Well predstavlja sjajan izbor za organizaciju vašeg najbitnijeg dana u životu. Ne samo da se smjestio usred prekrasnog zagorskog zelenila s kojim je spojen kroz brojne staklene stijene hotela, već nudi različite wellness i spa usluge i animaciju za djecu, što je bonus od velikog značaja i za mladence i za uzvanike.

Za ljubitelje tematskih vjenčanja, Dvorac Mihanović ima originalnu ponudu. Zašto ne biste imali svadbenu svečanost u srednjovjekovnom stilu - uz sjaj baklji, s kočijom, u srednjovjekovnim kostimima?

Vrhunska eno-gastronomska ponuda

Restorani Hotela Well i Dvorca Mihanović poznati su po kulinarskoj kvaliteti, spoju tradicionalnog i modernog, uz dašak inovativnog pristupa hrani, s naglaskom na vitalnost i užitak. Za vas organiziramo najbolje menije za sve faze vaše svadbene ceremonije. A što se vina tiče, tu je vinoteka Dvorca Mihanović – najbolje opremljen podrum čitavog Hrvatskog zagorja!

Pomoć u organizaciji

Osjećate se preplavljeni logistikom planiranja vašeg velikog dana? Prezaposleni ste da biste se upustili u organizacijski zahtjevnu avanturu planiranja vjenčanja? Prepustite taj dio nama. Mi smo u bračnu luku uveli toliko sretnih parova da nema tog zahtjeva, problema ili prepreke koji ne možemo s lakoćom riješiti, a sve s ciljem da dan vašeg vjenčanja bude kreiran upravo onako kako ste ga zamišljali, a da sve prođe veličanstveno, baš kako i zaslužujete.

Odaberete li opciju all-inclusive vjenčanja, za vas ćemo organizirati sve – od odabira svadbenog menija, najma glazbenika i fotografa, dekoracija i uređenja, pripreme i slanja pozivnica i zahvalnica, cvjetnih dekoracija, svjetlosnih efekata, svadbene torte i kolača, najma oldtimera, limuzine ili kočije, slobodne aktivnosti za vas i uzvanike, medeni mjesec... Recite nam svoje želje, jer mi ih pretvaramo u stvarnost!

Okruženost prirodom i dobra prometna povezanost

Sve više mladenaca želi se vjenčati na otvorenom, u prekrasnim vrtovima, okruženi zelenilom. Možete li zamisliti idealniju lokaciju od Termi Tuhelj, savršeno uklopljenu u prirodni ambijent zelenkastih zagorskih brežuljaka, uz opuštajuće zvukove prirode? U neposrednoj blizini Zagreba (40km udaljenosti) i autoceste, Terme Tuhelj su pristupačne, a opet izolirane od gradske vreve od koje bježimo kada želimo napuniti baterije.

Mogućnost smještaja za goste

Smještajnog kapaciteta od 264 soba, Hotel Well će oduševiti sve vaše goste, a pogotovo one koji dolaze iz udaljenijih krajeva, jer pruža mogućnost odmora nakon vesele noći.

Mladencima koji odaberu svoje vjenčanje organizirati u Termama Tuhelj poklanjamo besplatni smještaj s noćenjem i doručkom u luksuznom apartmanu hotela  Well, ali i druge pogodnosti - 10% popusta za svadbenu ceremoniju petkom, 10% na smještaj za sve goste, organizaciju djevojačkih i momačkih večeri, kao i medenog tjedna.

REZERVIRAJTE SI SVOJ ODMOR

Pozivamo Vas da pogledate našu aktualnu ponudu paketa za boravak u Termama Olimia.

PROVJERI AKTUALNU PONUDU

POVEZANE OBJAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.