Svijet sauna

Najveći centar sauna u Hrvatskoj, u kojem stručnjaci doslovno razvijaju kulturu sauniranja u ovom dijelu Hrvatske. U Termama Tuhelj očekujemo vas sa svojim jedinstvenim programima sauniranja i jedini nudimo, između ostalog i dječje i obiteljsko sauniranje pod stručnim vodstvom.

Ponosni smo na našu ekipu stručnjaka, koja u sudjelovanju s kolegama iz međunarodnog okoliša, u Hrvatskoj razvija kulturu sauniranja i razvijaju inovativne metode sauniranja. Uz priče o našim dokazanim kompetencijama i uslugama na području sauniranja, neka vas ne začudi iznimna raznolikost programa i usluga sauniranja.

Naši programi za vas uključuju bionizirano sauniranje kristalima, kromo terapije i ekstremno sauniranje u naše četiri finske saune. Možete si priuštiti sauniranje i u panoramskoj sauni,  kao i sauniranje u blatnim, slanim i duplim parnim saunama. Ledena jama, kneipp staza, jacuzzii, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistička terasa za sunčanje i odmaranje i brojni drugi mali detalji očekuju vas uz potpunu uslugu sauniranja kod nas...

Informacije i rezervacije

+385 49 203 715

Radno vrijeme

Pon, uto, sri i čet: 12:00 – 22:00
Pet, sub: 12:00 – 24:00
Nedjelja i praznici: 10:00 – 22:00

Sauniranje samo za žene: utorkom od 18:00 do 21:00 (osim praznikom)
Obiteljsko sauniranje: srijedom i subotom od 10:00 - 12:00

Korištenje Svijeta sauna namijenjeno je osobama starijim od 16 godina. Djeca od 4 do 15,99 godina mogu ući u Svijet sauna zajedno sa roditeljima u terminima obiteljskog saunanja, srijedom i subotom od 10 do 12 h.

Poseban doživljaj sauna

Kromoterapija

Žuta, crvena, plava, zelena, narančasta te njihovi komplementarni parovi umiruju i bude pozitivnu energiju u čovjekovom organizmu. Boravak u određenom prostoru i utjecaj boja u njemu, utječu na raspoloženje, ubrzava se psihički i fizički oporavak, tijelo se opušta, umiruje, organizam se puni energijom. Isprobajte aroma programe uz dodir vrućeg vjetra i posebnu terapiju raznih boja u programskoj sauni.

Sauna programi

Jedinstven doživljaj sauna uz posebne sauna programe u kojima možete uživati svakih sat vremena. Programi čokoladom, termalnim blatom, mentom, aroma programi vrtloženja zraka, programi za njegu kose i kože lica i tijela, solni programi samo su neki od posebnih doživljaja koji će vam približiti jedinstvenu oazu odmora i relaksacije u kojoj ćete napuniti izgubljenu energiju i riješiti se nagomilanog stresa.

Obiteljsko sauniranje

Svake srijede i subote od 10:00 do 12:00 h, Svijet sauna je otvoren je samo za obitelji s djecom gdje roditelji tako mogu svojoj djeci priuštiti usvajanje zdravih navika već od najranije dobi. U sklopu tih termina pripremljeni su posebni sauna programi koji će djeci pružiti poseban doživljaj sauna: čokoladni program i šećerni piling.

Ženski dan

Svakog utorka od 18:00 h, osim praznikom, Svijet sauna rezerviran je posebno za žene koje se u intimnom ambijentu mogu posvetiti sebi i regeneraciji svog organizma. Prilikom osmišljavanja sauna programa obuhvatili smo cjeloviti aspekt njege tijela kako bismo ženama omogućili brzo punjenje baterija – od pilinga, maska za lice i tijelo, aroma programa pa sve do posebnog programa za njegu kose. Uz sve to predlažemo i odmor na ljuljačkama ili vodenim krevetima te osvježenje u wellness baru.

Naše saune

Dan u Svijetu Sauna

Kako idealno preživjeti dan u Svijetu sauna?

Opustite se u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Upoznajte tajne sauniranja, ulovite pokoju sunčanu zraku na privatnoj terasi, opustite se u vodenim krevetima, isprobajte  posebne sauna programe (jedinstveno u Hrvatskoj) – raspršivanje zraka, peeling medom, solju, čokoladom ili termalnim blatom

Poslušajte savjete naših stručnjaka, koji su za vas pripremili najbolji raspored sauniranja u Svijetu sauna.

Kako pravilno upotrebljavati saune?