Njega lica

Tretmani za njegu lica

Pravilna njega kože sprječava uzroke starenja i daje joj prirodan izgled. Tretmani za njegu lica uz Afroditu i Marriu Galland pomoći će vam kod pravilne njege, a uz savjet naših kozmetičara i kupnju odgovarajuće kreme, njegu možete pravilno provoditi i kod kuće.

Njega tijela

Pobrinemo se za vaše tijelo

Stres i loša prehrana vidno utječu na izgled vaše kože te je pritom vrlo važna pravilna njega. Riješite se celulita, otklonite odumrlu kožu i vratite tijelu elastičnost i sjaj.

Kupke i oblozi

Osvježite vaše tijelo

Razmišljate kao osvježiti tijelo, podarite mu mekan i svjež izgled? Riješite se celulita, otklonite odumrle stanice kože i osjećajte se kao Kleopatra u posebnim kupkama koje će vašem tijelu dati mekoću i zdrav izgled.

Kleopatrina kupka

Njegu počinjemo pilingom cijelog tijela, nastavljamo kupkom u čistom mlijeku i ulju koje održava ljepotu. Nakon kupke, koža je meka i osvježena.

50 min – 200 HRK/ 26,85 EUR

Termalni blatni oblog E'vita

Mineralna blata koja se miješaju s termalnom vodom imaju moćan terapeutski učinak na kožu, tijelo i kosti te prirodnu moć čišćenja. Blatnim oblozima postižemo izuzetne rezultate pri pročišćavanju, mršavljenju i usporavanju procesa starenja.

50 min – 220 HRK/ 29,50 EUR

Čokoladni oblog

Učinak čokolade na kožu je fantastičan. Kožu hrani i obnavlja te poboljšava elastičnost (tonus) kože. Usporava procese starenja. Koža postaje predivno meka i svilenkasta.

50 min – 210 HRK/ 28,20 EUR

Fango ili topli blatni oblog

Blato opušta mišiće te ublažava kroničnu bol u leđima, ramenima te zglobovima. Tuheljsko blato ubraja se među četiri najbolja blata u Europi, a stvara se na izvoru termalne vode.

20 min – 90 HRK/ 12,10 EUR

Online upit