SPAeVITA centar

SPAeVITA centar opuštanja i odmaranja

Posjet SPAeVITA centru predstavlja nezaboravni doživljaj. Uz miris aromatičnih ulja, zvukove opuštajuće glazbe i intimno okruženje, prepustite se spretnim rukama masera i terapeuta.  

Uz pomoć jedne od naših blatnih terapija, kao što su masaža termalnim blatom, fango oblozi – ugrijani oblozi ljekovitog termalnog blata, Evita Beauty tretman za njego kože i vlasišta ili tretman ljekovitim blatom u parnoj blatnoj sauni, priuštite sebi i svom tijelu ljekovite učinke i nezaboravno opuštanje.  SPAeVITA centar obuhvaća 11 lijepo opremljenih soba, gdje su na raspolaganju brojne masaže i terapije koje će vas učinkovito riješiti stresa svakodnevnice te će vam vratiti novi životni elan. 

Hamam Ljekovito termalno blato Dnevna ponuda Cjenik

Wellness dan by Avon

Spa eVita

Poseban wellness dan u suradnji Avona i Terma Tuhelj

Paket sadrži:  

  • Cjelodevno kupanje na Vodenom planetu
  • Sauniranje u Svijetu sauna
  • Vita antistress masažu
  • Vegansku večeru u restoranu Dvorac Mihanović (šampinjoni i kockice prepečenog kruha na lisnatim salatama, juha od muškatne buče, špageti od tikvica, mrkve i celera sa šalšom od rajčice, bosiljka i ribanog tofua, vitalni sladoled

Cijena paketa: 462,00 kn po osobi

Informacije i rezervacije:

prodaja.bazeni@terme-tuhelj.hr / 049 203 754

Ponuda vrijedi do 22. 12. 2019.

Jeste li pod stresom? Mi vam možemo pomoći, dođite k nama.

Trebate poklon bon?

POKLONITE DOŽIVLJAJ

Izaberite nešto iz naše široke ponude wellness & spa doživljaja ili poklonite vikend opuštanje sa smještajem.

Na raspolaganju su i vrijednosni bonovi koji će dobitniku poklon bona omogućiti vlastito istraživanje wellness i spa ponude Terma Tuhelj.


VIŠE

Wellness za obitelj

Wellness za obitelj

Doživite posebno vrijeme u Svijetu sauna, SPAeVITA centru i Vodenom planetu koje je rezervirano posebno za Vašu djecu i Vas.

Wellness doživljaj potražite u: 

  • Obiteljsko saunanje
  • Masaže za djevojčice i dječake
  • Mini manikure i pedikure
  • Vodena zabava za cijelu obitelj
  • Plivanje za bebe...

VIŠE

Hamam

Tursko opuštanje u dvoje

Prepustite se čarima egzotičnog tretmana u hamamu i upustite se u tursku avanturu. Wellness suita je kao naručena za opuštanje u dvoje, gdje se možete odmaknuti o svakodnevne vreve i slobodno uživate u intimi i miru.  

Više

Ljekovito termalno blato

Masaže i oblozi s termalnim blatom

Tuheljsko peloidno blato spada u četiri najbolja ljekovita blata u Europi i zato ga upotrebljavaju i u drugim toplicama. Blato, koje je posebice blagonaklono za regeneraciju kože i anticelulitne terapije, u sklopu toplica možete isprobati u centru SPAeVITA, gdje vam nudimo masaže i fango obloge  termalnim blatom, ali i u Svijetu sauna, gdje vam možemo pripremiti blatnu parnu saunu.

Ljekovito termalno blato nastaje na termalnom izvoru na temperaturi od  33 stupnja Celzijevih. Peloidno blato ima sitnu zrnastu strukturu, sastavljenu od silicijevog, magnezijevog, kalijevog i natrij oksida te sumpora iz organskih tvari. 

Više

Naša ponuda