SPLASHH LJETO U TERMAMA TUHELJ

All inclusive light paket
15. 6. - 10. 9. 2018.

Kreirali smo Vam paket u kojem ćete istražiti cjelokupnu našu ponudu jer u All inclusive light paketu je sve uključeno!
 

već od 566,20 HRK po osobi / noć
uz GRATIS boravak za 2 djece

VIŠE

LJETUJ NA DRUGAČIJEM PLANETU

Doživi nezaboravne doživljaje na najpoznatijem planetu te uživaj uz nove adrelinske vodene atrakcije. Ovoga ljeta pripremili smo vam 2 NOVA tobogana koji jedva čekaju da ih isprobate.  

Zašto baš Vodeni planet? Jer ćete…

  • uživati u novim toboganima koji će vam pružiti zabavu punu adrenalina
  • biti dio pravog splash ljeta uz brojna zabavna događanja
  • probuditi morske osjećaje u bazenu s valovima
  • plivati vodenom rijekom s gumovima
  • ispijati koktele na koktel baru u vodi
  • uživati u pogledu na svoju djecu koja se igraju u vodenom gradu s vodenim životinjama
  • imati na raspolaganju i kupanje u unutarnjim bazenima  
  • izabrati između više vrsta obiteljskih ulaznica

LJETO JE VRIJEME ZA NEZABORAVNE DOŽIVLJAJE

NOVI TOBOGANI

Ovoga ljeta, svi ljubitelji adrenalina moći će uživati u novim toboganima na vanjskim bazenima. Na postojeću platformu postavljena su 2 adreanlinska tobogana koji će dodatno upotpuniti ponudu Vodenog planeta te učiniti boravak na bazenima još atraktivnijim i zabavnijim.

FOTO LOKACIJE

Tražiš idealnu lokaciju za nezaboravnu footgrafiju? Ma nema problema i na to smo mislili. Na Vodenom planetu pronađi nekoliko lokacija koje su TOP za fotkanje. Sve smo pripremili, čak i mjesto gdje moraš biti okrenut. Lokacije su označene velikim fotoaparatom, a sve što moraš napraviti je to da okineš fotku te ju postaš na Instagram uz #splashljeto  #termetuhelj

WELLNESS ZA OBITELJ

Svijet sauna i SPAeVITA centar njege i ljepote priprema posebne wellness tretmane namijenjene obiteljima s djecom. Obiteljski sauna programi, masaže za djevojčice i dječake, mini pedikure i manikure te ostala wellness iznenađenja koja će vašu djecu naučiti kako brinuti o svojem tijelu već od malih nogu.

Splashh plan

Ovog ljeta očekuju vas pravi splash eventi koje morate već sada staviti u svoj raspored. Bit će svega, od događanja za mlađu populaciju, posebnih evenata za obitelji pa sve do relaksirajućeg opuštanja na najpoznatijim bazenima.

ART&FUN

Na Vodenom planetu nikada nije dosta zabave i uzbuđenja. Svake subote i nedjelje od 14:00 h pripremili smo odlična Art&Fun događanja koja će biti točna na i vašeg vodenog dana.


VIŠE

ART&WINE fest

Kad se vino i glazba spoje dobijemo večer puno iznenađenja u kojem ćemo probuditi sva svoja osjetila. U SpaAreni pripremili smo besplatne degustacije poznatih vinara nakon čega slijede i odlični koncerti.

VIŠE

ART&SPA ŠKOLA

Art&Spa škola sadrži poseban edukativno-zabavni program u kojem će djeca saznati više o umjetnosti te sudjelovati u raznim radionicama. Naučit će više o granama umjetnosti, probuditi svoju kreativnost i pokazati svoje talente.

VIŠE