Kamp Vita*****

UGODAN ODMOR U NOVOUREĐENOM KAMPU VITA*****

Imate kamp prikolicu, autodom ili šator? Tražite predah u prirodi, a opet ne predaleko od urbane okolice? Željni ste adrenalinskih atrakcija?
Kamp Vita***** pravo je mjesto za vas.

Novouređeni kamp s 5* nalazi se samo 30 minuta od Zagreba te je smješten u prekrasnoj okolici okruženoj brežuljcima i prirodom.
Kamp je površine 20 000 m2. 

GRATIS KUPANJE na vodenom planetu za sve korisnike kampa

POSEBNA PONUDA: - 50 % popusta na parcele u terminu 1.-30.9.2019.

Cjenik

CJENIK

Online upiti

Online upiti

Usluge u kampu

Wellness i bazeni

U sklopu Terma Tuhelj gosti kampa mogu koristiti usluge SPAeVITA centraSvijeta sauna i bazena Vodenog planeta.

Hrana i piće

Taverna Horizont s 500 m2 terasom u sklopu kampa, zona s roštiljem unutar kampa, hotelski restoran Lati, restoran Dvorac Mihanović te nekoliko ugostiteljskih objekata u sklopu bazena Vodeni planet.

Internet

Besplatna WIFI veza.

Aktivnosti u okolici

Tenis igralište, stolni tenis, pješačenje, bicikliranje, sauna, fitness centar, solarij, spa i wellness, masaža, masažna kada, turska / parna kupka, unutarnji bazen (cijelu godinu), najam bicikla, dječje igralište, ekipa za animaciju.

Parkiranje

Kod hotela je na raspolaganju besplatno parkiralište (rezervacija nije potrebna).

Kamp usluge

Kamp servis - pražnjenje kamp kaseta, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije s tuševima i WC-ima, obiteljske kupaonice, svlačionice te sanitarne prostorije prilagođene invalidima, prostor za pranje suđa, najam bicikla, dječje igralište, dopušten ulaz kućnim ljubimcima.

PARCELE

Kamp sadrži parcele raspoređene u 2 zone te dodatno 2 noćne parcele koje se nalaze na samom ulasku pokraj recepcije te omogućavaju gostima koji dođu tijekom noći da se smjeste bez da remete mir durgih gostiju u kampu. Kamp sadrži besplatan wifi.

Zona A broji 20 parcela koje su gostima na raspolaganju tokom cijele godine te sadrže priključke za struju, vodu i odvod.

Zona B broji 36 parcela koje sadrže priključke za struju i vodu.

Bazeni i dodatne atrakcije

Pokraj kampa nalazi se i Vodeni planet površine preko 15 000 m2 koji sadrži 5000 m2 vodene površine raspoređene na vanjsko i unutarnje kupalište.

Korištenje Vodenog planeta je BESPLATNO za korisnike kampa. Vodeni planet sadrži 4 bazena na unutarnjem kupalištu – dječji bazen s vodenim gradom, plivački bazen namjenjen rekreativnom plivanju, terapeutski bazen te wellness bazen s brojnim vodenim masažama, gejzirima i slapovima. Vanjsko kupalište sadrži 4 bazena – bazen s valovima, bazen za najmlađu djecu s vodenim životinjama, bazen s Tuhi Landom te veliki rekreacijski bazen povezan vodenom rijekom te koktel barom u vodi.

Kamp sadrži i brojne dodatne atrakcije za goste. Za najmlađe goste u kampu se nalazi atraktivno dječje igralište s brojnim atrakcijama za djecu, a za goste željne sportskih aktivnosti, tu su i teniski tereni, tereni za mini golf u samom kampu kao i teren za odbojku na pijesku koji se nalazi u sklopu bazena.