Rezervirajte online

Hostel Vila

Rezerviraj paket

Opće informacije

Informacije i Rezervacije

+385 49 203 750

booking@terme-tuhelj.hr

 

Dolasci/Odlasci:

Prijava od 14:00 do 22:00

Odjava do 11:00

 

Naše osoblje govori:

Slovenski, hrvatski, talijanski, engleski i njemački

 

Call Centar:

pon-pet: 08.00 – 19.00

sub-ned: 08.00 – 14.00

 

Kućni ljubimci:

Kućni ljubimci su dozvoljeni. Potrebna je doplata.

 

Vila pozitivnih emocija

Bilo da ste na proputovanju i tražite mjesto gdje biste mogli prespavati ili želite organizirati smještaj za svoje kolege s kojima ćete raditi na jačanju timskog duha, hostel Vila je odličan izbor.

Hostel Vila nudi 3 privatne sobe s kupaonicama i 1 privatna soba bez kupaone te 2 spavaonice za 6 – 8 osoba sa zajedničkim sanitarnim prostorijama,blagovaonicu te dnevni boravak za druženja. Hostel ukupno može primiti 22 osobe.

  • U neposrednoj blizini nalaze se i brojni sadržaji:
  • Vodeni planet s 8 bazena koji sadrži mnogobrojne vodene atrakcije,
  • Svijet sauna s finskim i parnim saunama te zona za opuštanje i relaksaciju,
  • SPAeVITA centar s brojnim wellness tretmani.

Hostel Vila sadrži besplatno parkiralište koje se nalazi odmah uz hostel. Za istraživanje okolice, presudna je dobra prometna povezanost. Lokacija hostela omogućit će vam da brzo stignete do željenih destinacija. Zagorski muzeji i atrakcije nalaze se svega 30 minuta vožnje od hostela, a do glavnog grada Zagreba nećete voziti više od više od 45 minuta.

Ako ogladnite, nekoliko koraka dijeli vas od Element bara s ponudom pizza iz krušne peći i meksičkih specijaliteta. Za nezaobilazne zagorske štrukle ili možda zagorsku juhu, prošećite do restorana Dvorac Mihanović koji se nalazi 5 minuta lagane šetnje od hostela.

Hostel Vila sadrži i umjetničku notu za koju se pobrinuo fotograf Nino Verdnik koji je svojim fotografijama mikro lokacija prirode uljepšao zidove te gostima približio ljepote prirode koja se nalazi u samoj okolici.

Izjave gostiju

4,0/5
7,2/10

Prekrasno ... idemo uvijek u siječnju već 7 godina ... tip top i wellnes i masaže ... O hrani ne treba ni pričati .. čista 10.. sobe uredne , ciste .... tople preporuke 💫

Pohvala hotelu Well za smještaj, ponajviše za ljubaznost osoblja, svaki pristupa gostu sa smješkom na licu i uvijek kada prolaze kroz hodnike svaki pozdravi.

Helena

Odaberite

Krevet u 6 ili 8-krevetnoj sobi (zajednička kupaonica)

  • Max. br. osoba: 6
  • Veličina: 18 - 20 m2
Uključuje smještaj na jednom od kreveta u spavaonici sa ukupno 6 kreveta jednih pored drugih ili kreveta na kat. Uz spavaonicu gostima je na raspolaganju zajednička kupaonica sa sanitarnim čvorom te dnevni boravak s blagovaonicom i velikom terasom za zajednička druženja.
od
100,00 HRK
po osobi / noć

Privatna dvokrevetna soba

  • Max. br. osoba: 2
  • Veličina: 15 m2
Uključuje smještaj u privatnoj sobi. Uz spavaonicu gostima je na raspolaganju zajednička kupaonica sa sanitarnim čvorom te dnevni boravak s blagovaonicom i velikom terasom za zajednička druženja.
od
250,00 HRK
za sobu / noć

Preporučujemo