novo u 2019.

Imate kamp prikolicu, autodom ili šator?
Tražite predah u prirodi, a opet ne predaleko od urbane okolice?
Željni ste adrenalinskih atrakcija?

Kamp Terme Tuhelj***** pravo je mjesto za vas. Novouređeni kamp s 5* uskoro otvara svoja vrata te se nalazi samo 30 min. od Zagreba, u prekrasnoj okolici okruženoj brežuljcima i prirodom.

Kamp sadrži 2 noćne parcele te 86 parcela za kamp prikolice, autodome i/ili šatore, od čega je 20 parcela grijanih tako da ih možete koristiti tokom cijele godine.

U kampu se nalazi i kamp servis s prostorom za pražnjenje kamp kaseta te prostorijom za pranje kućnih ljubimaca. Na raspolaganju vam je i recepcija, dječje igralište, roštilj, sportski sadržaji te Vodeni planet, veliki kompleks vodenih atrakcija i bazena koji gostima kampa pruža nezaboravan doživljaj. 

Vodeni planet sadrži 5000 m2 vodenih površina isprepletenima brojnim adrenalinskim toboganima, bazenom s valovima, vodenom rijekom i odličnim dječjim atrakcijama te je BESPLATAN za goste kampa.

U drugoj fazi renovacije koja će biti gotova krajem srpnja, gostima kampa bit će na raspolaganju i zgrada koja će sadržavati muške, ženske i dječje sanitarije, sanitarije za invalide, obiteljske kupaonice, praonice, svlačionice te restoran / bar s terasom od 500m2.

Autokamp Terme Tuhelj

Autokamp Terme Tuhelj

Autokamp Terma Tuhelj leži na travnatoj površini u sjeni drveća u neposrednoj blizini  Vodenog planeta. Do ovog najvećeg bazenskog kupališta u Hrvatskoj, gosti kampa mogu pristupiti besplatno. 30 uređenih parcela, sve opremljene električnom energijom, na raspolaganju su za kampiranje od 1. 4. - 31. 10. svake godine.

Novouređena su i stajališta za autodome.

U malom, mirnom kampu možete pripremati hranu ili tu brigu prepustite drugima i posjetite obližnji Hotel Well ili si priuštite gastronomsku ponudu iz restorana u sklopu Vodenog planeta. Ako pak sami želite pripremati hranu sa žara, u kampu su za tu namjenu uređena dva prostora za roštilj. Kamp ima uređen sanitarni čvor, prostor sa tuševima i prostor za pranje suđa. 

Raznolika ponuda aktivnosti

Wellness usluge

Gostima kampa na raspolaganju su i određene pogodnosti kod wellness usluga u sklopu toplica. Možete posjetiti Svijet sauna ili SPAeVITA centar. Kamp nudi brojne mogućnosti za rekreaciju, naime, u neposrednoj blizini nalazi se tenis igralište, igralište za odbojku, stolni tenis i mini golf. 

Za najmlađe

Za manju djecu je uređeno igralište, a nešto starija djeca mogu posjetiti  adrenalinski park. Možete posuditi bicikle i krenuti putevima obližnjih biciklističkih staza. Unajmiti možete i skutere i ATV (quad). 

Aktivnosti u okolici

Slikovita pokrajina hrvatskog Zagorja je stvorena za organizaciju različitih izleta  i razgledavanje  znamenitosti u okolici, kao što su KrapinaKumrovec te dvorac Trakoščan.

Planovi za budućnost

U bližoj budućnosti autokamp Terma Tuhelj značajno ćemo proširiti, uredit ćemo 150 parcela i na njemu ćemo postaviti 50 mobilnih kućica te ćemo okolicu Dvorca Mihanović urediti u stilu pravog malog zagorskog sela. 

Usluge u kampu

Wellness

U sklopu Terma Tuhelj gosti kampa mogu koristiti usluge SPAeVITA centraSavna svijeta i bazene Vodenog planeta

Hrana i piće

Dva mjesta za roštilj, restoran Lati (a la carte), restoran Dvorca Mihanović

Internet

Besplatna WIFI veza.

Aktivnosti u okolici

Tenis igralište, stolni tenis, pješačenje, bicikliranje, mini golf, sauna, fitness centar, solarij, spa i wellness, masaža, masažna kada, turska / parna kupka, unutarnji bazen (cijelu godinu), najam bicikla, dječje igralište, ekipa za animaciju

Parkiranje

Kod hotela je na raspolaganju besplatno parkiralište (rezervacija nije potrebna).

Kamp usluge

Sanitarni prostor s tuševima i WC-ima, prostor za pranje suđa, najam bicikla, skutera i AVT-a, dječje igralište, dopušten ulaz kućnim ljubimcima.