Smještaj u Termama Tuhelj

Suvremena arhitektura za Vašu dobru atmosferu

Termama Tuhelj za Vaš ugodan smještaj i boravak pobrinut ćemo se u moderno opremljenom Hotelu Well s raznolikom ponudom wellness programa, najvećim hrvatskim svijetom sauna  te izvrsnom gastronomijom. Ljubitelji divne zagorske prirode, u ovim toplicama s najvećim bazenskim kompleksom u Hrvatskoj, mogu uživati i u malom autokampu, koji je otvoren od 1. 4. - 31. 10. svake godine. 

Hotel Well****

Suvremeno opremljen Hotel Well**** nudi Vam obilje ugodnosti i raznoliku ponudu wellness programa te gastronomske užitke, koji zajedno čine dobru atmosferu.  

Zbog blizine glavnog hrvatskog grada Zagreba, moderni kongresni centar smješten u hotelu, izvrstan je odabir za organizaciju različitih seminara i konferencija.

U hotelu brinemo i za animaciju djece i nudimo brojne programe za cijelu obitelj.

Upoznaj Hotel Well****

 

Kamp Vita***** Terme Tuhelj

Imate kamp prikolicu, autodom ili šator? Tražite predah u prirodi, a opet ne predaleko od urbane okolice? Željni ste adrenalinskih atrakcija?
Kamp Vita***** pravo je mjesto za vas.

Novouređeni kamp s 5* nalazi se samo 30 minuta od Zagreba te je smješten u prekrasnoj okolici okruženoj brežuljcima i prirodom.
Kamp je površine 20 000 m2. 

Više o Kampu Vita*****

hostel vila

Smještajnim kapacitetima u Termama Tuhelj dodan je još jedan novi objekt koji je namijenjen mlađoj populaciji, gostima koji su na proputovanju te im je potrebno prenoćište te gostima koji svoj odmor kreiraju na način da u što kraćem vremenu vide i dožive više.

Hostel prima 20 osoba i sagrađen je etažno, a nudi udobnost 4 sobe za 2 osobe, 2 spavaonice za po 6 osoba te dnevni boravak s blagovaonicom i velikom terasom za zajednička druženja te sanitarnim prostorijama.

upoznaj Hostel Vila

Aktualne ponude

+ Odaberite smještaj

+ Noćenje

+ Odaberite uslugu

+ Odaberite tip ponude