Smještaj u Termama Tuhelj

Suvremena arhitektura za Vašu dobru atmosferu

Termama Tuhelj za Vaš ugodan smještaj i boravak pobrinut ćemo se u moderno opremljenom Hotelu Well s raznolikom ponudom wellness programa, najvećim hrvatskim svijetom sauna  te izvrsnom gastronomijom. Ljubitelji divne zagorske prirode, u ovim toplicama s najvećim bazenskim kompleksom u Hrvatskoj, mogu uživati i u malom autokampu, koji je otvoren od 1. 4. - 31. 10. svake godine. 

Hotel Well****

Suvremeno opremljen Hotel Well**** nudi Vam obilje ugodnosti i raznoliku ponudu wellness programa te gastronomske užitke, koji zajedno čine dobru atmosferu.  

Zbog blizine glavnog hrvatskog grada Zagreba, moderni kongresni centar smješten u hotelu, izvrstan je odabir za organizaciju različitih seminara i konferencija.

U hotelu brinemo i za animaciju djece i nudimo brojne programe za cijelu obitelj.

Upoznaj Hotel Well****

 

Autokamp Terme Tuhelj

Autokamp Terma Tuhelj nalazi se u neposrednoj blizini Vodenog planeta, na travnatoj površini uz dosta sjenovitih zaklona koje pruža drveće. Do ovog najvećeg bazenskog kupališta u Hrvatskoj gosti kampa mogu pristupiti besplatno. 

30 uređenih parcela, sve opremljene električnom energijom, na raspolaganju za kampiranje su od 1. 4. - 31. 10. svake godine.

Nanovo smo uredili i stajalište za autodome.

Više auto-kampu

hostel vila

Smještajnim kapacitetima u Termama Tuhelj dodan je još jedan novi objekt koji je namijenjen mlađoj populaciji, gostima koji su na proputovanju te im je potrebno prenoćište te gostima koji svoj odmor kreiraju na način da u što kraćem vremenu vide i dožive više.

Hostel prima 20 osoba i sagrađen je etažno, a nudi udobnost 4 sobe za 2 osobe, 2 spavaonice za po 6 osoba te dnevni boravak s blagovaonicom i velikom terasom za zajednička druženja te sanitarnim prostorijama.

upoznaj Hostel Vila

Aktualne ponude

+ Odaberite smještaj

+ Noćenje

+ Odaberite uslugu

+ Odaberite tip ponude