Otkrij ljubav u sebi

Bez obzira jeste li u „friškoj“ ili dugogodišnjoj vezi, ili vam je jednostavno potrebno malo odmora, probudite emocije i otrijte ljubav u sebi. Rasplamsajte svoju ljubav sitnicama koje će produbiti intimnost između vas i voljene osobe te ugodite sebi, svojim potrebama i željama.

WELNESS U DVOJE

ČOKOLADNI SNOVI

Prepustite se romantičnoj atmosferi privatne wellness prostorije s whirlpoolom. Izaberite jedan od wellness paketa, a mi vam preproučujemo Čokoladne snove (90 min.) u kojima ćete uživati u romantičnom opuštanju u dvoje u jacuzziu i sobi za relaksaciju, čokoladnoj kremi za savršenu mekoću kože, pjenušcu i čokoladnoj kocki.

PRIVATE SPA

Povedite svoju bolju polovicu na romantično opuštanje u privatnoj spa prostoriji gdje ćete uživati u posebnoj privatnoj wellness prostoriji koja sadrži whirlpool i veliki krevet za odmor i relaksaciju. Intimno odmaralište bit će savršena prilika za proslavu Valentinovog. U paketu poslužujemo pjenušac i suho voće.

ARAPSKI SNOVI

Paket uključuje opuštanje u hamamu koji se sastoji od posebne turske kupelji, prostora sa velikim grijanim kamenim stolom i intimnog odmarališta. Ritual Arapski snovi započinje saunanjem gdje se opuštate uz peeling i medeni ili čokoladni oblog koja će vašoj koži podariti mekoću. Na kraju iznenadit ćemo vas slatkim iznenađenjem, čajem od jabuke i čašom pjenušca.

DODIR VRUĆEG VJETRA

ČOKOLADA S KOKOSOM

Čokoladni program u blatnoj parnoj sauni uz dodatak kokosa dodatno će uljepšati vaš dan za opuštanje. Tijekom programa, rastopljenu čokoladnu nanesete na tijelo te pričekate nekoliko trenutaka kako bi se čokolada upila u pore. Isperete čokoladu s tijela te vaša koža postaje podatnija i mekša.

KLEOPATRIN PROGRAM

Poznato je da su slavni povijesne ljepotice uvelike znale koristiti prirodne blagodati u svrhu ljepote, njege tijela i opuštanja. U našem Svijetu sauna pripremili smo posebne programe koji će vam pomoći da vaša koža bude podatnija i meka.

BLATNI PROGRAM

Ne nećete se mazati blatom, nego posebnim termalnom oblogom koja će regenerirati vašu kožu. Peloidno blato sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora vode te sadrži sitnozrnastu strukturu. Termalno blato nanesete na kožu, ostavite nekoliko trentaka da se stvrdne te isperete vodom.