Ljubav i romantika u Termama Tuhelj

Neka ljubav bude svaki dan…obavijena romantičkim trenutcima u dvoje koji će rasplamsati vašu ljubav. Doživite jedinstvene wellness trenutke u dvoje, razmazite se posebnim tretmanima, romantičnom večerom uz svijeće ili pak uživajte u zajedničkim trenutcima uz slatka iznenađenja.

Romantika u Termama Tuhelj

do 15. 6. 2018.

Paket s polupansionom, min. 2 noći 

Dopustite da Vas razmazimo romantičnom večerom u dvoje, neograničenim opuštanjem u Svijetu sauna, zajedničkim wellness i spa trenutcima te malim slatkim iznenađenjima!

već od 2652,20 kn 2068,72 kn za 2 osobe

VIŠE

WELNESS U DVOJE

ČOKOLADNI SNOVI

Prepustite se romantičnoj atmosferi privatne wellness prostorije s whirlpoolom. Izaberite jedan od wellness paketa, a mi vam preproučujemo Čokoladne snove (90 min.) u kojima ćete uživati u romantičnom opuštanju u dvoje u jacuzziu i sobi za relaksaciju, čokoladnoj kremi za savršenu mekoću kože, pjenušcu i čokoladnoj kocki.


Cijena opuštanja iznosi 430,00 kn za dvije osobe

PRIVATE SPA

Povedite svoju bolju polovicu na romantično opuštanje u privatnoj spa prostoriji gdje ćete uživati u posebnoj privatnoj wellness prostoriji koja sadrža whirlpool i veliki krevet za odmor i relaksaciju. Intimno odmaralište bit će savršena prilika za proslavu Valentinovog. U paketu poslužujemo pjenušac i suho voće.


Cijena opuštanja za 2 osobe iznosi 380,00 kn

 

ARAPSKI SNOVI

Paket uključuje opuštanje u hamamu koji se sastoji od posebne turske kupelji, prostora sa velikim grijanim kamenim stolom i intimnog odmarališta. Ritual Arapski snovi započinje saunanjem gdje se opuštate uz peeling i medeni ili čokoladni oblog koja će vašoj koži podariti mekoću. Na kraju iznenadit ćemo vas slatkim iznenađenjem, čajem od jabuke i čašom pjenušca.

Cijena za 2 osobe: 580,00 kn

DODIR VRUĆEG VJETRA

ČOKOLADA S KOKOSOM

Čokoladni program u blatnoj parnoj sauni uz dodatak kokosa dodatno će uljepšati vaš dan za opuštanje. Tijekom programa, rastopljenu čokoladnu nanesete na tijelo te pričekate nekoliko trenutaka kako bi se čokolada upila u pore. Isperete čokoladu s tijela te vaša koža postaje podatnija i mekša.

Čokoladni program možete isprobati u 15:30 h po cijeni od 30,00 kn.

KLEOPATRIN PROGRAM

Poznato je da su slavni povijesne ljepotice uvelike znale koristiti prirodne blagodati u svrhu ljepote, njege tijela i opuštanja. U našem Svijetu sauna pripremili smo posebne programe koji će vam pomoći da vaša koža bude podatnija i meka.

Kleopatrin program u bio sauni je besplatan program kojeg možete isprobati u 20:30 h

BLATNI PROGRAM

Ne nećete se mazati blatom, nego posebnim termalnom oblogom koja će regenerirati vašu kožu. Peloidno blato sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora vode te sadrži sitnozrnastu strukturu. Termalno blato nanesete na kožu, ostavite nekoliko trentaka da se stvrdne te isperete vodom.

Program se odvija u blatnoj sauni u 17:00 i 19:00 h uz doplatu od 20,00 kn.

LJUBAV JE U DODIRU, MIRISU OKUSU...
i doživljajima

14. i 17. 2. Romantična večera u restoranu Dvorac Mihanović

Romantična atmosfera uz svjetlost svijeća, lagani taktovi poznatih melodija i poezija na tanjuru… proslavite ljubav.

16.1. Sauna show

„Samo ljubav“ naslov je tematakog sauna showa kojeg pripremamo u mjesecu ljubavi. Naši sauna majstori pripremaju odlične sauna programe.
 
17. 2. Romantično noćno kupanje

Prigušena svijetla i romantičan film uz koktele savršena je ideja za Valentinovo. No ovoga puta ponesite i kupaće kostime i uživajte u blagodatima termalne vode.