Vitalna hrana

Prepustite se kulinarskom iskustvu vitalne hrane

Hrana nije jedini pokazatelj kvalitete života, već je jedan od ključnih sastojaka kako užitka tako i zdravlja.  Uz pomoć najsuvremenijih pristupa naše vrhunske ekipe, jamčimo da lokalne i regionalne namirnice, po principu svježeg i domaćim porijeklom, čine gastronomske užitke kroz naša jela prilagođena svim ukusima i prilikama.

Naše gastronomsko iskustvo doživjet ćete u pet restorana, koji vam omogućavaju različite kulinarske užitke te tako mogu zadovoljiti i najzahtjevnija očekivanja. U Termama Tuhelj ni na trenutak nećete imati osjećaj da vam se poslužuje hotelska hrana. Nudimo domaću, autohtonu i regionalnu prehranu. I u tome smo dosljedni, od recepta do namirnica, sve s ciljem stvaranja kulinarskih iznenađenja.

Posebni meniji, prilagođeni programima prehrane, možda programi mršavljenja?

Bez problema, to je naše poslanstvo. Razgovaramo sa svakim gostom o tome kakvu hranu želi i s kojom namjerom provodi vrijeme kod nas. Na takve izazove odgovaramo našim prilagođenim programom kulinarskog iskustva.

Želite poleg svojih brbončič navdušiti še druge čute?

Inovatori smo na području tzv. show cooking pristupa, što znači da se u svakom trenutku trudimo što više hrane skuhati pred očima gostiju. S obzirom na vaše ciljeve, istovremeno ćemo vam savjetovati i preporučiti obroke i primjerenu hranu.

Jedno smo od inovativnih središta selfness i wellness ponuda. Naši stručnjaci upravo zato povezuju zdravlje, hranu i piće, aktivnosti, sauniranje i sl. u paletu programa mršavljenja pod nadzorom. Naše iskustvo i ponuda vrhunske usluge osigurat će vašu sigurnu vitalnost i zdravlje.

I pritom će sve biti ukusno!

Uživajte u zdravoj prehrani

Dvorac Mihanović

Okusite izvrsne posebnosti zagorske kuhinje i raskošna dvorska jela uz vrhunska vina u restoranu Dvorca Mihanović koji se ubraja među sto najboljih hrvatskih restorana.

Dvorac Mihanović

Restoran Lati

Restoran Lati u hotelu Well nikako ne spada u tipične hotelske restorane jer naglasak daje pripremi autohtonih kulinarskih posebnosti  te jelima izabranih svjetskih kuhinja.  

Restoran Lati

Element bar

Pravi izbor za sve koji žele jesti najbolju pizzu u okolici i šire. U Element baru uživat će i ljubitelji meksičke hrane. U lokalu s terasom pripremamo ukusne obroke brze hrane i posebne obiteljske menije.

Element bar

Terra Lounge bar

Na prekrasnoj terasi s pogledom na bazen i zagorski kraj, priuštite si mirišljavu kavu, ukusni lagani snack i zasladite se domaćim bakinim kolačima

Terra Lounge bar