Restorani

Zdrava i raznolika gastronomska ponuda za sve okuse.

U izvrsnom hotelskom restoranu Lati naglasak je stavljen na lokalne posebnosti i na odabrane svjetske kuhinje, dok se Dvorac Mihanović ubraja među najbolje hrvatske restorane. Ukusnu hranu nude i drugi ugostiteljski objekti u kompleksu.

Naša gastronomija svojom kvalitetom i inovativnošću nije slučajno očarala kraljevski par iz Norveške. S obzirom da su naši gosti vrlo različiti i s obzirom da svaki gost Terma Tuhelj želi doživjeti odmor na svoj način, prilagođen svojim navikama, aktivnostima, tempu i slično, svjesni smo  da je gastronomija onaj element ponude koji povezuje odmor, relaksaciju, zdravlje i aktivnost. Iz tog razloga, našim je gostima cijelo vrijeme na raspolaganju 5 gastronomskih cjelina, od kojih svaka služi svojoj namjeni. 

Ponuda mjeseca Dvorac Mihanović Vitalna hrana Zagorska hrana Restoran Lati Element bar

Vitalna hrana

Hrana za zdravi život

Hrana nije jedini pokazatelj kvalitete života, već je jedan od ključnih sastojaka kako užitka tako i zdravlja.  Uz pomoć najsuvremenijih pristupa naše vrhunske ekipe, jamčimo da lokalne i regionalne namirnice, po načelu svježeg i lokalnog porijekla, čine gastronomske užitke kroz naša jela prilagođena svim ukusima i prilikama. 

Vitalna hrana

Zagorska kuhinja

Ukusna zagorska dobra

Zagorska kuhinja je doživljaj za dušu, oči i prije svega za ukus. Prepoznatljiv domaći kravlji sir preliven kiselim vrhnjem, domaća šunka sušena po posebnoj recepturi koja se prenosi s naraštaja na naraštaj, purica s mlincima, zagorske štrukle i ostala tradicionalna jela, samo su dio ponude koju nikako ne smijete propustiti. 

Dvorac Mihanović

Dvorac Mihanović

Probajte izvrsne posebnosti zagorske kuhinje i raskošna dvorska jela uz vrhunska vina u restoranu Dvorca Mihanović, koji se  ubraja među sto najboljih hrvatskih restorana.

Dvorac, koji je ime dobio po autoru hrvatske himne Antunu Mihanoviću, idealna je lokacija za različite svečanosti.

Dvorac Mihanović

Online upit