Mjesec žena u Termama Tuhelj

Tražite ideju kako razveseliti sebe i svoje prijateljice? Potrebno Vam je brzo punjenje energije? Poklonite si Terme Tuhelj i uživajte u posebnim wellness&spa programima koje smo Vam pripremili u mjesecu žena.

VRIJEME JE ZA ŽENSKU ENERGIJU

SELFNESS DAN

Osjećate da trebate promjenu, ali nikako da se pokrenete. Pretvorite promjene u pozitivnu energiju i posvetite vrijeme sebi. Svaki zadnji petak u mjesecu rezerviran je za selfness programe gdje ćete isprobati vitalne napitke, aroma programe, razne vježbe te naučiti nešto više o brizi za svoj organizam.

TJEDAN RESTORANA

U Mjesecu žena počastite se i neka netko drugi razmišlja o kuhanju umjesto vas. U restoranu Dvorac Mihanović pripremili smo poseban meni ususret popularnog gastro eventa Tjedan restorana koji će se održati od 15.-24.3. gdje ćete uz čašu vina uživati u odličnoj hrani i atmosferi. 

AKTIVNOSTI u VODI

Ples u vodi kako ga volimo nazvati, aktivnost je koja ne samo da će vas zabaviti nego će vam pomoći u oblikovanju tijela. Zbog otpora vode i aktivnosti u vodi gube se kilogrami, a mišići tijela pravilno se oblikuju. Pridružite nam se svaki dan u popodnevnom terminu na Aqua aerobicu ili na vježbama u vodi u jutarnjem terminu.