Osjeti snagu prirode

Koliko smo svjesni snage prirodnih elemenata koji nas ukružuju? Voda, zemlja, vatra i zrak imaju snažan utjecaj na naš organizam, svaki na svoj poseban, jedinstven način. Potaknite pozitivne promjene u svojem životu i učinite nešto za sebe.

Pripremili smo posebne programe u kojima ćete upoznati blagotvorno djelovanje prirodnih elemenata koji se nalaze oko nas. Uđite u svijet posebnih osjetila.

VODA, ZEMLJA, VATRA I ZRAK

Voda oslobađa emocije

Plivanje, plutanje ili vježbe vodi oslobodit će vas nagomilanog stresa, nervoze, ljutnje, nestrpljenja… Osim emotivnog čišćenja, dokazano je da aktivnosti u vodi pozitivno djeluju na srce, krvožilni sustav, ali i fizički izgled, a rekreativci i sportaši koji se bave plivanjem uvijek su dobro raspoloženi, nemaju bolova u leđima i ostaju dugo vitalni. Bazeni Vodeni planet punjeni su termalnom vodom.

Vatra oslobađa strahove

Želite li se osloboditi blokada, pokrenuti energiju, revitalizirati tijelo? U tome će vam pomoći element vatre. Ugodna toplina sauna posjetit će vas na sunce, more i ljeto koje traje. Osim što grije tijelo, boravak u sauni pospješuje izlučivanje štetnih tvari iz organizma i daje sjajne rezultate u borbi protiv celulita i suvišnih kilograma. 

Zemlja čisti sve

Terapeuti kažu da zemlja odnosi sve vaše brige i probleme i s lakoćom ih pretvara u plodove. Masaža termalnim blatom ubrzava metabolizam, uklanja otpadne tvari iz tkiva i dubinski čisti kožu, tretmani fango oblozima daju izvrsne rezultate kod liječenja reume, degenerativnih promjena kralježnice i povreda zglobova zbog artroze, a beauty tretmani lica usporit će starenje i dati koži prirodan izgled. 

Zrak snaži um

Za oslobađanje negativnih misli i svega što vas opterećuje trebate zrak. Terapeuti kažu kako se strujanje zraka najbolje osjeća kroz vjetar. On će očistiti vaš um i podignuti svijest na višu razinu. Prošećite okolicom, udahnite svježi zrak, vježbajte u prirodi i prepustite se snazi vjetra. Osjetite snagu vjetra čak i u Svijetu sauna uz posebne aroma sauna programe.