Bazeni na izvoru

Kupanje na izvoru ljekovite termalne vode

Mjesto,  na kojem iz nekoliko stotina metara dubine na površinu izvire ljekovita termalna voda, pogodno je i prilagođeno za kupanje. To je  jedinstveno takvo kupalište u Hrvatskoj. Dva međusobno spojena bazena nalaze na samom izvoru termalne vode i čine prirodno kupalište s temperaturom vode od 32 do 33 stupnja Celzijeva. U njima će uživati svi oni koji se žele opustiti u netaknutoj prirodi i osjetiti svu ljekovitost termalne vode i blata.

Radno vrijeme

ZATVORENO

Cjenik

ODRASLI: 35,00 kn
DJECA (6 do 15 godina): 20,00 kn
KUPANJE ZADNJA 2 SATA: 25,00 kn (odrasli) i 15,00 kn (djeca)

Vaš mjesto za odmor i mir

Bazeni na termalnom izvoru smješteni su u zelenoj, mirnoj okolici i u pravilu u njima nema mnogo kupača, zato su pogodni za uklanjanje stresa i briga i daju mir u kojem se možete posvetiti samo sebi svojem tijelu.  Blagotvoran učinak tuheljske termalne vode, koja spada u grupu sumpornih voda, primijetit ćete ako imate osjetljivu kožu i u slučaju reumatskih oboljenja, ali i kod oporavka od povreda zglobova i kostiju.  

Gastronomsko uživanje

Nakon kupanja na bazenima na izvoru priuštite si posjet baroknom dvorcu Mihanović, koji se nalazi u neposrednoj blizini bazena i posjetite tamošnji restoran. U dvorcu, koji je ime dobio po autoru hrvatske himne, uživat ćete u ponudi odabranih jela. Restoran je uvršten među sto najboljih hrvatskih restorana. 

Cjenik

Bazeni na izvoru

Odrasli 35,00 HRK/ 5,00 EUR
Djeca 20,00 HRK/ 3,00 EUR
Zadnja 2 sata - za odrasle 25,00 HRK/ 3,50 EUR
Zadnja 2 sata - za djecu 15,00 HRK/ 2,50 EUR

U sve cijene je uključen PDV. Cijene u EUR su informativne i ovise o tečaju na dan izdavanja računa.

Zadržavamo pravo na izmjene cijena!