Art oaza

Doživljaj umjetnosti na svakom koraku

U hotelu Well****, doktorica umjetnosti  svojim je djelima uredila je još i nekoliko prostorija. U Salonu Mila nalaze se slike hrvatskih krajolika koje će svojom posebnošću razvedriti svaki poslovni sastanak.

U Element baru nalaze se slike inspirirane kulturom i tradicijom Čilea koji su se savršeno ukomponirale u restoran meksičke kuhinje, a posebne su po tome što ih je autorica upotpunila posebnim sadržajima koje je donijela iz dalekom Čilea. Na slikama možete vidjeti listiće bakra, školjke te začine koji odlično odgovaraju uz specijalitete Element bara.

Hostel Vila također je dio Art&Spa priče jer su same fotografije djelo fotografa Nina Verdnika. Hostel je dobio „staro ime“ s novim značenjem, jer nekadašnja „Vila“ ovime postaje mjesto boravka pozitivnih osoba otvorenih za upoznavanje novih krajeva, a boravkom u Zagorju, našoj Bajci na dlanu, oni postaju vile i vilenjaci dobrog duha i još boljeg raspoloženja. Idealan je za goste na proputovanjima te one koji žele doživjeti drugačiji oblik odmora, upoznati nove ljude te proširiti vidike.

Za umjetnički izričaj u hotelu možemo zahvaliti brojnim partnerima: Enota Ljubljana, arhitektonski studio Vreš Mikelić, doktorici umjetnosti Mirjani Hanžić Drempetić Smolić, fotografu Damiru Hoyki, Muzejima hrvatskog zagorja, Muzeju suvremen umjetnosti, Muzeju za umjetnost i obrt, Ministarstvu kulture, turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije, European youth orchestar, školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, KUD-u Zlatka lipa Tuhelj, wellness kreatoru i umjetniku masaža Pedji Filipoviću i mnogim drugima…