Art&Spa

Umjetnost kao terapija za dobar osjećaj

Što nas čini sretnijima, opuštenijima, zadovoljnijima, ispunjenijima?  Dobra masaža, poslijepodne u saunama ili malo plivanja. No, svakako i dobar film, predstava, koncert ili tek pogled na privlačno umjetničko djelo, koje nas ispunjava svojom višeznačnošću, potiče na promišljanje, budi u nama pozitivnu energiju i potiče nas na akciju ili umiruje svojim bojama, oblicima, zvukovima, jednostavno ljepotom. Baš kao i wellness.
A što kad se dogodi da dobijemo oboje?

Umjetnost je u Termama Tuhelj zaista dostupna na dohvat ruke, čak i onda kada sami nismo toga svjesni. Od samog početka poslovanja ispreplićemo dizajn, umjetnost, kulturu, edukaciju,  wellness  i odmor. Ništa se nije dogodilo slučajno….

Budite i Vi dio našeg umjetničkog putovanja i ostavite svoj trag na Art&Spa priču.

NOVO - ART GALERIJA STJEPAN ĐUKIĆA PIŠTE

U sklopu hotela Well**** otvorena je umjetnička galerija poznatog zagorskog umjetnika koja je odlično upotpunila Art&Spa priču.

U galeriji možete pronaći širok spektar originalnih umjetnina, replika u raznim kompilacijama, djela drugih hrvatskih slikara, te aplikacija originalnih umjetnikovih djela na porculanu, murano staklu, mramoru, grafikama, nakitu, kišobranima, što omogućava i širok spektar cijena.

VIŠE

Art&Spa iz očiju umjetnika

Poznati umjetnici predstavili su svoj rad u hotelu Well**** Terme Tuhelj te ispričali kako ih wellness inspirira za njihova djela.

Mirjana H. D. Smolić i Damir Hoyka uvelike su utjecali na kreiranje Art&Spa priče te potaknule i ostale umjetnike da se uključe. 

Pogledajte Art&Spa video!

upoznajte art&spa priču

Dvorac Mihanović

Umjetnost na barokni način

VIŠE

Hotel Well****

Umjetnost u znaku najboljih

VIŠE

Art oaza

Doživljaj umjetnosti na svakom koraku

VIŠE

Kromoterapija

Važnost boja u svakodnevnom životu

VIŠE

Wellness i umjetnost

Drugačiji doživljaj wellnessa

više

Edo Murtić i njegova djela

Umjetnost kao dio interijera

više

Vodeni planet – artificial landscape

Poseban vodeni krajolik

više

Wellness vrtovi

I priroda može biti umjetnost

više

Događanja i znamenitosti

Doživljaji kroz animaciju i izlete

više