+ Odaberite oznake

bebe
djeca
hrana
plivanje
ritual kuće
selfness
Škola plivanja
vitalna hrana

+ Izberite mesec/leto

OSJETI SNAGU PRIRODE U SAUNAMA

OSJETI SNAGU PRIRODE U SAUNAMA

BLATNI PROGRAM

Snaga zemlje nalazi se u termalnom blatu koji pospješuje svojstva kože, blagotvorno utječe na rematske bolesti i kožna oboljenja. Program možete doživjeti svakog dana u blatnoj saunu u 17:00 i 19:00 h uz doplatu od 20:00 kn.

PROGRAM MENTOM

Poseban peeling napravljen od soli i mente doživjet ćete u panoramskoj sauni u 18:00 h. Snagu zemlje koju pruža menta učinkovito će umiriti nadraženu kožu. Budući da sadrži salicilnu kiselinu, može djelovati kao nježni piling, uklanjajući slojeve mrtvih stanica kože, što čuva vaše pore od začepljenja.

AROMA PROGRAMI

Snagu zraka doživjet ćete u finskim saunama u posebno kreiranim aroma programima koji se odvijaju u 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. To je poseban program vrtloženja vrućeg zraka koji traje 10-12 minuta. Posjet aroma programu oživljava krvotok, smanjuje napetost u mišićima i uzrokuje obilno znojenje.

KNEIP STAZA

Želite li poraditi na svojoj cirkulaciji prepruka je da isprobate naizmjeničko polijevanje toplom i hladnom vodom. Mnogima je to teško pa se preporučuje hodanje stazama s različitim temperaturama vode kako bi se osjetila snaga vode i potaknula cirkulacija.

SAUNIRANJE

Element vatre koji će zagrijati naš organizam svakako je prepoznatu u finskim i parnim saunama. Različite temperature i vlaga imaju realativno sličan učinak. Otkucaji srca se povećavaju, krvne žile se šire te se povećava cirkulacija te se oslobađa voda iz tijela. Tijelo se opušta.

VODA U SVIJETU SAUNA

Snagu vode doživjet ćete u hladnom bazenu kao i u unutarnjem i vanjskom whirlpoolu. Korištenje hladnog bazena jača imunitet, pospješuje krvotok, regulira temperaturu tijela, produbljuje disanje, povećava energiju. Topla voda u whirlpoolu opušta, rasteže žile, pa otpadne tvari izlaze kroz tkivo. Hidromasažom ćete se mentalno opustiti, osloboditi se stresa, dovesti u određenu ravnotežu duhovan i materijalan dio sebe. Stimuliranje kože, poboljšavanje cirkulacije, kao i pomoć u borbi protiv celulita neke su od fizičkih benefita.

Natrag


Pročitaj još

OSJETI SNAGU PRIRODE NA BAZENIMA

Bazeni Vodenog planeta u Termama Tuhelj punjeni su ljekovitom termalnom vodom koja izvire na samom izvoru.

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U OKOLICI

Aktivnosti u prirodi i na svježem zraku pomoći će nam da se osjećamo bolje, pozitivnije i puni energije.

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U WELLNESSU

Zastanite na trenutak i zapitajte se koliko znate o tretmanima koje redovito koristite?

Više