+ Odaberite oznake

bebe
djeca
hrana
plivanje
ritual kuće
selfness
Škola plivanja
vitalna hrana

+ Izberite mesec/leto

OSJETI SNAGU PRIRODE U OKOLICI

OSJETI SNAGU PRIRODE U OKOLICI

Aktivnosti u prirodi i na svježem zraku pomoći će nam da se osjećamo bolje, pozitivnije i puni energije. Element zemlje u kombinaciji s zrakom pozitivno će utjecati na naš organizam. Prepustite se magičnosti prirodnih elemenata te isprobajte neke od naših aktivnosti.

BOSONOGA ŠETNJA

Hodanje bosim nogama na raznovrsnoj kamenoj podlozi jača imunološki sustav te pomaže u prevladavanju umora i stresa. Bosonoga šetnja nam omogućuje da poboljšamo protok vitalne energije, pomaže bržem oporavku, poboljšava san te postajemo zdraviji i vitalniji. Neki znanstvenici smatraju da je uzemljenje jednako bitno kao zrak, svjetlost, voda i hranjive tvari. To je kontakt s prirodnom električnom energijom Zemljine površine. Čarobni osjećaj lakoće nakon kraja šetnje izaziva želju da ponovno hodate bosim nogama!

PILATES NA OTVORENOM

Pilates pomlađuje tijelo i relaksira duh. To je program vježbi laganog do srednjeg intenziteta koji uz vježbe disanja pomaže u jačanju cijelog tijela, povećava se kapacitet pluća, postiže se bolja cirkulacija i koncentracija.  Vježbe se izvode s pomoću rekvizita kao što su utezi i lopte raznih veličina.

ŠETNJE PRIRODOM

Svakodnevna šetnja prirodom, parkom, zelenim brežuljcima i upoznavanje našeg kompleksa i kraja omogućava vam odmak od svakodnevnih obaveza. Osim što šetnje imaju pozitivan učinak na zdravlje, potaknut će vašu kreativnost i usput ćete saznati nešto više o Hrvatskom zagorju.

Natrag


Pročitaj još

OSJETI SNAGU PRIRODE NA BAZENIMA

Bazeni Vodenog planeta u Termama Tuhelj punjeni su ljekovitom termalnom vodom koja izvire na samom izvoru.

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U WELLNESSU

Zastanite na trenutak i zapitajte se koliko znate o tretmanima koje redovito koristite?

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U SAUNAMA

Element vatre koji će zagrijati naš organizam svakako je prepoznatu u finskim i parnim saunama. Različite temperature i vlaga imaju realativno sličan učinak.

Više