+ Odaberite oznake

bebe
djeca
hrana
plivanje
ritual kuće
selfness
Škola plivanja
vitalna hrana

+ Izberite mesec/leto

OSJETI SNAGU PRIRODE NA BAZENIMA

22.3.2019.

OSJETI SNAGU PRIRODE NA BAZENIMA

Bazeni Vodenog planeta u Termama Tuhelj punjeni su ljekovitom termalnom vodom koja izvire na samom izvoru. Prirodna svojstva termalne vode potiće nas na razne aktivnosti koje će na pomoći da poboljšamo naše psihofizičko stanje. Aktivnosti u vodi pozitivno djeluju na srce i krvožilni sustav, kao i na prevenciju stresa. Ljudi koji redovito plivaju, pokazala su istraživanja, bolje su raspoloženi, ne pate od bolova u leđima i duže tijekom života ostaju vitalni.

PODVODNE MASAŽE

Posebne masaže izvode se u bazenima punjenima termalnom vodom koji su pravi izbor energije. Snaga termalne vode u kombinaciji s pritiskom vode pomaže kod detoksikacije organizma, ima anticelulit efekt te antiaging i antistres efeka. Pored masaže, topla mineralna voda blagotvorno deluje na reumatske bolesti, bolove u mišićima i zglobovima, kao i na ginekološke probleme kod žena.

BUDI FIT

Uz dvadeset minutno vježbanje uz glazbu u našoj ljekovitoj termalnoj vodi postižemo jačanje mišića i podižemo raspoloženje svakom gostu. Pomoću duguljastih spužva, postižemo dodatan otpor u vodi i na taj način jačamo kardiovaskularni sustav. Našim najmlađima također omogućavamo vježbanje u plićem bazenu sa šarenim spužvama.

AQUAAEROBIC

Vježbanje uz glazbu vaš boravak učinit će još ljepšim. U program su uključeni razni oblici kretanja kroz vodu. Osim što su vježbe od velike koristi za zdravlje idealne su i za opuštanje i zabavu. Najveća sreća je što u ovoj aktivnosti utječemo na mišićni tonus cijelog tijela, na kondiciju i poboljšanje općeg fizičkog stanja. 

Natrag


Pročitaj još

OSJETI SNAGU PRIRODE U OKOLICI

Aktivnosti u prirodi i na svježem zraku pomoći će nam da se osjećamo bolje, pozitivnije i puni energije.

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U WELLNESSU

Zastanite na trenutak i zapitajte se koliko znate o tretmanima koje redovito koristite?

Više

OSJETI SNAGU PRIRODE U SAUNAMA

Element vatre koji će zagrijati naš organizam svakako je prepoznatu u finskim i parnim saunama. Različite temperature i vlaga imaju realativno sličan učinak.

Više