+ Odaberite oznake

bebe
djeca
hrana
plivanje
ritual kuće
selfness
Škola plivanja
vitalna hrana

+ Izberite mesec/leto

Plivanje za bebe i mališane

Plivanje za bebe i mališane

Plivanje za bebe i mališane je trostupanjski program koji vodi do pravilne tehnike plivanja. Do rezultata se dolazi posebnim plivačkim rekvizitima tzv. "swimtrainer-ima“. Tri obruča zajednički predstavljaju sistem učenja plivanja pri kojem se primjereno djetetovom uzrastu i njegovom napredovanju u plivanju smanjuje uzgon u obručima.

Swimtrainer (FREDOV OBRUČ ZA PLIVANJE) je poseban obruč za plivanje koji je u zadnjem dijelu otvoren, a u unutrašnjosti obruča ima trbušasti dio na kojem dijete leži, zakopčano je sigurnosnim pojasevima tako da dijete nikako ne može skliznuti iz obruča. Dijete je u optimalnom trbušnom položaju. Fredov obruč za plivanje ima unutrašnju i vanjsku komoru za napuhavanje, svaki sigurnosni pojas i trbušni dio se također mogu napuhati.

Na tečaju se izvodi poseban oblik vježbica, koje pozitivno utječu na zdrav tjelesni, psihički, motorički i socijalni razvoj djeteta. Izvodi se isključivo uz kontaktu osobu, najčešće sa jednim od roditelja i obuhvaća djecu od četvrtog mjeseca do treće godine starosti.

Program se odvija na bazi 8 dolazaka,1x tjedno po cijeni od 800,00 kn.

Za sve informacije i prijavu svog mališana nazovite na 049/203 712 ili pošaljite mail navodeni.planet@terme-tuhelj.hr. Nakon prikupljenih 5 polaznika odredit će se početak tečaja (oko 14.05.2014.)

Natrag


Pročitaj još

Vitalna hrana

Potražite jela označena simbolom jabuke!

Više

Ritual kuće

3-minutni ritual kuće za zdrav i pozitivan početak dana.

Više

Menta

Prepustite se menti

Više