+ Odaberite oznake

djeca
sport
vodeni planet

6. Interslast u Termama Tuhelj

6. Interslast u Termama Tuhelj

U utorak, 10. listopada 2017. godine u Termama Tuhelj održan je  6. Interslast, međunarodni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva.

Uz brojne radionice i predavanja organizirano je  natjecanje u nekoliko kategorija, za što se prijavilo rekordnih 80 ekipa.

Na ovogodišnjem Interslastu predstavile su se tri hrvatske županije; Koprivničko-križevačka s podravskom pogačom, Karlovačka županija s ogulinskom masnicom i Krapinsko zagorska županija sa svatovskim kolačima Hrvatskog Zagorja. Organizator je ove godine pozvao i Mateu McConnell koja je predstavila spravljanje američkih pita u posebnoj radionici. U sklopu kongresa održalo se i natjecanje u pripremi torta s temom ”Plodovi jeseni u mojoj torti”, natjecanje učenika srednjih slastičarskih i prehrambenih škola Slovenije i Hrvatske ”Artslast”, te natjecanje u pripremi izvornih pita u četiri kategorije.

Natrag


Pročitaj još

ESPA inovativna nagrada

2019. ESPA inovativna nagrada – Certifikat - posebna nagrada stručnog žiri za inovativni Spa hotel

Više

EDEN Inovacijska nagrada 2019

U sklopu 13. sastanka europske EDEN mreže koji se održao 11. I 12.4. 2019. u rumunjskom gradu Piatra Neamtu, dodjeljena je godišnja EDEN Inovacijska nagrada za 2019.

Više

Tuhi land

Dolaskom sunčanih dana, pripremaju se i nova iznenađenja na Vodenom planetu.

Više