+ Odaberite oznake

djeca
sport
vodeni planet

PUNIONICA ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE

19.4.2017.

PUNIONICA ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE

Terme Tuhelj svojim gostima omogućuju da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno. Ugradnjom punionica Terme Tuhelj nastavljaju projekt zelenog poslovanja, čuvajući energiju i podržavajući načela ekološkog poslovanja. Punionica se nalazi u hotelskoj garaži gdje istovremeno možete puniti dva automobila. Usluga punjenja ne naplaćuje se.

Radno vrijeme punionice je od 00:00 – 24:00.


 

Svoje električne ljubimce možete puniti na tri načina:

 

PRIJAVOM S KARTICOM
T-RIFD karticu zatražite slanjem zahtjeva na e-mobility@t.ht.hr ili na recepciji hotela. Za početak ili završetak punjenja prislonite karticu na login označenom mjestu.

 

PRIJAVOM SMS PORUKOM
Za početak punjenja pošaljite poruku sljedećeg sadržaja: "Start HR050053-3 1" za lijevu punionicu ili "Start HR050053-2 1" za desnu punionicu na 709090.

 

PRIJAVOM PUTEM PLUGSURFING APLIKACIJE
Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na Vaš smartphone. Otvorite korisnički račun. Pokrenite QR kod čitač. Skenirajte QR kod kraj odabrane utičnice. 

Natrag


Pročitaj još

ESPA inovativna nagrada

2019. ESPA inovativna nagrada – Certifikat - posebna nagrada stručnog žiri za inovativni Spa hotel

Više

EDEN Inovacijska nagrada 2019

U sklopu 13. sastanka europske EDEN mreže koji se održao 11. I 12.4. 2019. u rumunjskom gradu Piatra Neamtu, dodjeljena je godišnja EDEN Inovacijska nagrada za 2019.

Više

Tuhi land

Dolaskom sunčanih dana, pripremaju se i nova iznenađenja na Vodenom planetu.

Više