+ Odaberite oznake

djeca
sport
vodeni planet

Gostinsko turistični zbor Slovenije

Gostinsko turistični zbor Slovenije

Na tradicionalnom natjecanju koji obuhvaća razna natjecanja iz područja ugostiteljstva i hotelijerstva, djelatnici Terma Tuhelj su i ove godine bili iznimno uspješni. Ugostiteljska ekipa predvođena Igorom Kobelščakom i ove godine bila je sjajna jer su Dorica Kolman Leljak i Štefica Mudri dobile zlatnu medalju u posluživanju svečanog menija, Mario Radovanić i Mirko Ljubić brončanu medalju u pripremanju hrane te Igor Kobelščak srebrnu medalju za sommerlierstvo i vođenje tima.

Ništa manje nije bila uspješna ekipa domaćinstva i recepcije gdje je Ankica Koprivnjak osvojila zlatno priznanje i zlatnu medalju te najviši mogući broj bodova u natjecanju sobarica. Za njom je slijedila njezina kolegica Ana Bezjak koja je osvojila srebrno priznanje. Djelatnici recepcije su isto tako bili uspješni i to sa srebrnim priznanjem kojeg je primio Jurica Špoljar te sa brončanim priznanjem kojeg je primio Mario Kapusta koji je ujedno i djelatnik s najmanje radnog iskustva u recepcijskim poslovima, ali nadasve uspješan.

Čestitke još jednom svim djelatnicima koji su pokazali zavidno znanje u svojim poslovima.

Natrag


Pročitaj još

ESPA inovativna nagrada

2019. ESPA inovativna nagrada – Certifikat - posebna nagrada stručnog žiri za inovativni Spa hotel

Više

EDEN Inovacijska nagrada 2019

U sklopu 13. sastanka europske EDEN mreže koji se održao 11. I 12.4. 2019. u rumunjskom gradu Piatra Neamtu, dodjeljena je godišnja EDEN Inovacijska nagrada za 2019.

Više

Tuhi land

Dolaskom sunčanih dana, pripremaju se i nova iznenađenja na Vodenom planetu.

Više